Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromos sutemeny otbol citrom

Mert ez a pite szeretne juice ot Lemon, es kiderul meglehetosen savanyu. Akkor vedd fel, es narancsle, szin egyszeruen csodalatos!  Gyozodjon meg a 300 gramm liszt, 150 gramm vaj, harom evokanal cukrot, egy tojast es egy-ket evokanal barmilyen bor (vagy bor annyira, hogy a teszta).

Papiron, rajzoljon egy kort a sutes, nagyobb meretu, mint a forma, roll out tesztat az aramkor, tedd formajaban papirt.  Vegye ki a papirt, nyomja meg a teszta szelet a forma es felesleges a sodrofa. Chop es tegyuk a melyhutobe fel orara.  Harom Lemon tavolitsa el a hej, tedd egy talba, adjuk hozza a 6 tojas.

Az ot Lemon szoritani ki a levet.  Add le, hogy a tojasokat a hejat, add, hogy ugyanazt a 250 gramm cukrot, keverjuk meg alaposan, es hagyja.  A hideg tusko, hogy orvosoljak a papirtekercs a labda, vagy a borso es sutjuk 200C 15 perc, majd tavolitsa el a labdakat, es sussuk tovabbi 15 percig.

Bar sutes, a toltesi szuro  es adjunk hozza 150 ml tejszin (vettem 35%). Keverjuk jol. A forro sutemenyt a sutoben valo jog onteni a tolteleket, csokkenti a homerseklet 150 ° C es susse 35 percig.

Vegye ki es vagja le a felesleges szelen.  Megszorjuk porcukorral.  Vagott felulete a hold ...  Szoval.  A recept venni a kis valtozasok, peldaul, az osszeg a tesztat.

Ez a szam a termek alkalmas alakjat atmeroju 30 cm

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Peach
  2. birs, naspolya

  

narancs, narancsle, citromle

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..