Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromos pite kesz tesztat lapos

Kezdodik citrus szezonban, tobbek kozott az a hely, a becsulet mindig Lemon - gazdag forrasa a C-vitamin On hasznalnak hozza egy szelet citromot a tea vagy daral cukorral, es a az a citromos pite? Persze, ertekelni fogja az izet es finom textura. Annak erdekeben, hogy vesztegeti az idejet a fozesre tesztat, vesz egy kesz lapot.  Elkeszites modja Melegitsuk elo a sutot 230 ° C-on Vystelite teszta lapot alkotnak egy kikent, vagy kibelelt vekony zsirpapir.Citromos pite kesz tesztat lapos

Sussuk 11/09 percig, amig a kereg aranybarna lesz. Cool teljesen. Keverjuk ossze a serpenyoben a cukor, kukoricakemenyito es liszt, fokozatosan adjunk hozza vizet, keverjuk. Helyezzuk kozepes langon, folyamatos keveres kozben, hogy kevereket forraljuk fel.

Csokkenti a lopas egy minimalis es fozzuk meg 2 percig. Vegyuk le a tuzrol. Keverjuk ossze a negyedet az elokeszitett keverek tojassargajaval.

Ontsuk egy csomo vissza a talba, a meleg az 2 perc alatt alacsony langon, kapcsolja ki a hot. Laugh vaj citromle es citromhej. Lemon mix sok forro tojas-liszt kevereket. Melt feher csokoladet vizfurdoben.

Beat lagy kremsajt mixer, adjunk hozza egy kis hutott feher csokoladet. Spread a sajt es a csokolade sutemeny podgotovlenyny homok.Citromos pite kesz tesztat lapos Top Spoon a citrom nagyon. Helyezze pie hutoszekrenyben 2-3 chasa.Vzbeyte tejszin, diszitik a tortat, meghintjuk mandulaval pelyhek a tetejen.

Kuldes pie a hutoben egy masik 30 perc.  Hogyan es milyen file bekuldese citromos pite la carte darab, a tea.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange

  

citromle, citrom tortat, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..