Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromos pite a Ludmilla Vasilyeva

Recept citromos pite - Ez egy uj kulinaris remekmu Lyudmila Vasilyeva. O sult teszta, de egy nagyon kulonleges tolteleket. Lemon ad kevereke citrus illatu es izu a torta kiderul, edes es savanyu. Es o is gyorsan elkeszitheto: nem kell varni, tobbszor, amig a teszta is megteszi.Lemon Pie a Ludmilla Vasilyeva Altalaban, probald meg magad.  Egy evokanal szaraz eleszto feloldodjon 5 evokanal meleg tej, es hagyjuk meleg helyen, hogy jojjon.

Kozben vagjuk 200 gramm margarin harom csesze liszt (liszt fokozatosan dosypaya). Amikor eleszto alkalmas, majd ontsuk oket egy pohar  tej, es adjunk hozza egy  tojas, egy evokanal  cukor es so izles szerint.  Betoltesehez hogy 2 Lemon es kivette a csontokat, hagyja oket egy husdaralo. A tomeg hozza egy pohar  cukor, es minden alaposan el kell keverni.

Teszta szakadek darabokra (ha az edeny tul nagy, akkor 2, ha a kis - 4). Roll ki az egyik darabot, es elhelyezett egy tepsi (jobb prostelit sutes papir). A tetejen fekudt ki citrom tolteleket, fedjuk le pie crust, zsemlye ki a masik oldalon a teszt. Az elek a kovetkezokeppen kell zaschipnut, igy a toltelek nem szivarog. Top termekek maszatos tojast, majd a tortat kell rasstoyatsya 20-30 perc. Ezutan sutni.

A kesztermek lehet hinteni a porcukor.

  

citrom torta, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..