Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromos pite 2 citrom

Tesztek: 125 gr.margarina (olaj) nagyon jo minosegu, de nem hideg, es csak puha tapintasu 250 300gr.muki 2 tk cukor 2 evokanal tejfol (hideg tej, tejszin, viz)

lisztet es margarint ujjheggyel dorzsolje gyorsan a tollhegy, adjuk hozza az osszes tobbi hozzavalot, es gyorsan osszegyurjuk a tesztat, csomagolja foliaba es tedd a hutobe 30 percre. A mi Lemon pie tekercs vekony teszta vystelit az oldalan es aljan alakitoja, megverte egy villaval, hozzanak tepsi es toltse ki sem tolto 1 cm alatt szinultig. Toltelek: 2 Lemonkozepes meretu! 400ml.smetany (krem) C Lemon tavolitsuk el a hejat egy reszelo es nyomjuk ossze a levet.

A recept egyszeru: Keverje ossze a hozzavalokat, es habverovel simara, es amig a cukor fel nem oldodik. A jol futott sutot 200 pan ovatosan bemutassuk termekek (vigyazzon, hogy ne ontson) es susse 10 percig. Ezt kovetoen csokken a homerseklet a kozep-es sussuk tovabbi 25-30 perc.

A teszta elpirult, es akkor tavolodik a penesz, tolto a kupola alaku no, es tomor tapintasu, es ugral.Citromos pite 2 citrom Vegyuk ki a kemencebol, es hagyjuk 10 percig.Citromos pite 2 citrom toltesi szintje csokken.

Ovatosan engedje a penesz. Ha akarod, es ha tobb feherjet (I gyakran fagyott mokus) lehet, hogy a feherje kremet: keverjuk ossze a cukrot, amig stabil hab hideg feher. A teszta fecskendot fold felszinen Lemon pie es kuldje el a sutoben 3 percig, amig enyhen piritott egy kis mokus.

  

citrom torta, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..