Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

A legegyszerubb recept a citromos pite

A legjobb legegyszerubb recept citromos pite. vastag kereg,   bosegesen atitatott citromos sziruppal.  3 tojas, 0,5 csesze cukor, 1,5 h evokanal sutopor 2 / 3 csesze liszt   1 ora evokanal citromhej, ha lehetseges - 0,5 ora evokanal kurkuma  4 kis citrom (200ml citromle), ~ 3 / 4 csesze cukor  Beat tojast egy mixer a cukorral es a kurkumat, hogy a hab.

Adjuk hozza a lisztet, a sutoport es a reszelt heja Lemon (lendulet - csak a bor felso retegenek szinu gyumolcsok). Keverjuk ossze.  Ontsuk formaban d = 20cm (zsir alul), es helyezzuk elomelegitett   t = 170 ~ 180C sutoben puhara - kb 40-50 perc.

Keszen all megtenni a tortat, es huvos, ne tavolitsa el a peneszt.  Bar a torta no hideg, keszitsen szirupot.  A jobb szetvalasztasat citromle kicsit meleg. Akkor fozni nekik egy perc   3 forrasban levo vizben, akkor tedd egy talba, es tegye a sutobe, akkor bemelegites   A mikrohullamu 2 ~ 3 perc. A felmelegedes a mikrohullamu a citrom, elkerulve a robbanas, felere csokken.  A citrombol a kiszoritasi a levet. Kerjen ~ 200 ml gyumolcsle.

Uj cukrot es keverjuk, amig feloldodik. Sugar fektetni   ize. Ha szirup tul savas, higitsuk forralt vizzel.

Ostyvshy vegye tortat a formabol, es tegye vissza (ez szukseges ahhoz, hogy   otliplo tesztat a nyomtatvany aljara. Ellenkezo esetben, ha eltavolitasa paradicsomi allapot a mar telitett   egy tortat is hibas.)  Ha szeretne egy jobb impregnalasa a torta tudunk fejjel lefele.  A fogpiszkaloval, hogy egy csomo lyuk felszinen tortat.  Egyenletesen ontsuk a citrom szirup.

Hagyjuk tobb oran keresztul, a jobb egyik naprol a masikra az aztatas.  Receptek citromos pite toltelekhez:

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. gyumolcs oszibarack

  

citrom torta, citromle, citromle, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..