Narancs es gyumolcs

  

Lemon mint orvosolni

Lemon - a leggyakoribb orvoslasara kezelesere sok betegseg. Csak nem mindenki ismeri a gyogyito tulajdonsagok citrom es hogyan kell hasznalni oket. Olvassa el a gyujtemeny a leghatekonyabb hagyomanyos orvoslas receptek segitsegevel citrom, hasznalja azokat a mindennapi eletben, es bodte egeszseges!  Leiras: Lemon csaladjaba tartozik a rue, az alcsalad a narancs es a citrusfelek csaladjanak.

Amellett, hogy citrom, hogy ez a nemzetseg is mandarin, narancs, citrom, brigaradiya, grapefruit, stb szerint a megallapitott besorolas, ezek gyumolcs nevu citrus.  Homeland citrus hagyomanyosan ugy tropusi es szubtropusi teruleteken Delkelet-Azsiaban es Indiaban. A kivetel nem, es a citrom. Az e teruleteken, a termeszet teremtett idealis felteteleket biztosit az eletet: a kombinacioja megfelelo mennyisegu feny, ho es nedvesseg lehetove teszi a fa gyumolcset egesz evben - viragzasi tortenik evente 2-3 alkalommal.

Mint lathato, a felteteleket, amelyek a kultura szarmazik Lemon, idealis, de ez nem jelenti azt, hogy a terulet a citrusfelek nem terjedt at mas a vilag.  A kemiai osszetetele citrom valt ismertte a kozelmultban. Ez a felfedezes volt koszonheto, elsosorban a tanulmanyi gyogyhatasu tulajdonsagokkal.  Tengereszek, akik elkotelezettek a hosszu tengeri expediciok, megjegyezte, hogy a hasznalata az iras Lemon - a legjobb modja annak, hogy megakadalyozzak az ilyen szornyu betegsegek skorbut.

1910-ben a lengyel tudos, Funk felfedezte, hogy amellett, hogy a szenhidratok, zsirok, feherjek es sok, az elelmiszerek tartalmazhatnak bizonyos mas letfontossagu szerve anyagok. O volt az elso, aki kepes volt egyetlen oket egy viszonylag tiszta formaban. Funk nevezte oket vitaminok (a Lat. Vita - "az elet" es a kemiai kifejezes "amin").  A fo osszetevoi a citrom termeszetesen a viz es a citromsav. De ettol eltekintve, meg mindig tartalmaz fontos vitaminokat a szervezet szamara.

A legtobb citrom C-vitamin, ami elengedhetetlen a megfelelo anyagcsere a szervezetben, es reszt vesz a taplalkozas a szovetek.  Egyutt a citrom tartalmaz vitaminokat A, B  , B  , Es D vitamin, ami jellemzo csak a citrus citrin (vitamin P). A kemiai osszetetele bonyolult fenolos vegyuletek magas biologiai aktivitas es gyogyito tulajdonsagait.

Ez egy kombinacioja szamos hasznos anyagok az emberi szervezet szamara nelkulozhetetlen tesz citrom vagott elelmiszer es ertekes gyogy-es kozmetikai termekek. Vegtere is, gazdag vitamin - ez az, amit az ember soha nem eleg a termelesi tevekenyseget.

  

tulajdonsagait citrom, narancs, citromsav, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..