Narancs es gyumolcs

  

Lemon Cvitamin kamra

Lemon egy evelo, citrus, orokzold. Szubtropusi gyumolcs citrom, hosszu es szilardan tartja a elsobbsege kozott mas gyumolcsok a mi asztalra.Lemon kamra C-vitamin Gazdag es C-vitamin A, B15-, B2-, P-es C-, illoolaj-es citromsav teszi nelkulozhetetlen nem csak a fozes, hanem a gyogyszert.

Orommel inni  tea citrommal, szorjuk meg a reszelt sutemeny. Mielott visszavonulo citrom szinte minden betegseg, nem ok nelkul, hogy resze a sok nepi jogorvoslat.  Lemon jott hozzank az eszak-nyugati India, de most termesztik sok orszagban szerte a vilagon, tobbek kozott a deli regioiban a FAK.

Lemon tree el szamitott 45 ev.  Citrom, a jobb oldalon lehet kamra C-vitamin mellett, a citrom tartalmaz, megfelelo mennyisegben karotin, vitaminok B es P, persze, citromsav, tomege makro-es mikrotapanyagok mint a vas, kalcium, magnezium, kalium, natrium es a tobbiek, hogy a lista hosszu.  Altalaban az egesz komplexum az asvanyi anyagok, citrom ad mindenhato ingatlanokellenallni a betegsegek elofordulasat.

Kezdve megfazas, leguti es a fertozo betegsegek, igy van, es a sziv-es errendszeri betegsegek, beleertve a reuma, skorbut, koszveny, valamint a maj es a vese, stb Citromsav A citromos aktiv antagonista urinovoy sav. Szinten a Tulajdonsagok citrom az a kepesseg, hogy higitja a savat, es hatekonyan tisztitja a vert, lagyitja es adja meg a rugalmas falait ereket.

Lemon bizonnyal az egyik leghasznosabb termekek adott nekunk a termeszet.  Nepi gyogyaszatban mar regota ismert tisztito kepessege, citrom.Lemon kamra C-vitamin Hatasa sokretu: citrom jotekony hatassal van a keringesi rendszerre, a belek, a mozgasszervi rendszer. Segitsegevel egy citrom jelentosen csokkenti a ver koleszterinszintjet: eleg ragaszkodni egy dieta korlatozott allati zsir es enni egy nap legalabb egy fel citrom.

Ha van egy citrom lehetetlen, mert a magas koncentracioju sav, lehet inni vizet, savanyitott citromlevel.  Bel megtisztitja citromos beontes. Ehhez a 2 liter forralt viz szobahomersekleten, feloszlatta a leve fel Lemon.

eljarasok nem 2 heten belul az elso napon, majd ezt kovetoen csokkeno gyakorisag: egy nap, ketto, stb  A gegegyulladas: egy fel csesze citromle es egy pohar mez forraljuk lassu tuzon, es hogy egy teaskanal 5 percenkent, amig jobb idok.  Amikor a halloideg neuritis kell enni minden nap a bor 1 \ 2 citrom az elmult 15 nap.

Ellenjavallt gyomor-es nyombelfekely, valamint akut es kronikus hasnyalmirigy-gyulladas, nem ajanlott Lemon a betegseg az epeholyag es az epevezetek, szigoruan tilos a majban es a belekben.  Tulzott fogyasztasa Lemon nem ajanlott a terhesseg alatt.  Gyomoreges, emelyges es hanyas.

A visszaelesek gyumolcs is okozhat mellekhatasokat, es egy egeszseges ember.

  

tulajdonsagait citrom, citromsav, citromle, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..