Narancs es gyumolcs

  

Homeland citrom

Szulofold citrom - India.  Bar a Lemon nagyon savanyu gyumolcs, azt az ellenkezo hatast gyakorol a gyomorra - csokkentik a savassagot. Citromlevet es heja van antiszeptikus hatasu.  Szerint a kemiai osszetetel citromle igen gazdag, elsosorban a szerves  , Amely oly szukseges a normalis mukodeset a kardiovaszkularis rendszer es a vesere. Citromle - a forras citrin.

Ez az anyag, kombinalt  A jotekony hatassal van a redox folyamatok a szervezetben, az anyagcseret, es erositi es teszi a rugalmas falait ereket.  Citromle egy megelozo intezkedes ellen, a szivinfarktus, az agyverzes es mas betegsegek. Juice Lemon kepesek olni tobb tucat virusok, es egyutt le  az is hasznalt a kezeles az AIDS.

Eleg nehany csepp citromlevet egy pohar  A napi taplalkozas "citromos viz," hogy megvedjek magukat a szerzodo kolera es a tifusz.  Lemon tartalmaz sok, hogy nem csak takarit meg a szezonalis megfazas es fertozesek, hanem megszunteti a korai rancok. Juice egy citrom tartalmaz 33%-os napi ertek  , es nem vesziti el elonyos tulajdonsagait hosszu tel.

Lemon tartalmaz sok B-vitamint (amely segit lekuzdeni a depresszio es az almatlansag, de egyuttal megszunteti a korpasodas es a pattanasok)  (Felelos a jo latas, a bor es a nyalkahartyak) es vitamin P (segit a szervezetnek a teljes merteku aszkorbinsav).  Citromle gazdag  , Vedi a szervezetet a radioaktiv sugarzas expozicio.

Ha van fogagybetegseg es inybetegsegek, ezert celszeru oblitse ki a szajat citromle, feloldva egy pohar meleg  . Annak erdekeben, hogy megerositse a gyokerek a fogak es javitja zomanc szinet, dorzsolje citromhej fogak.  Citromle erositi korom: igy kemeny es megakadalyozza retegelvalasi.  A legtobb jo citrom - kis, finom csiszolopapirral, de nehez a meretuk. Ne vegyen nagy vastag heju gyumolcsot. Az a teny, hogy a citrom ritkan esik a farol az elso eletevben.

Ha a sarga gyumolcs nem vagja, mielott a tel, a tavasz ismet zoldre valt a citrom. A kovetkezo nyaron fognak felnoni szep, szerez egy vastag ruhaval, es megsargul osszel ujra, de elvesziti szinte az osszes vitamint.

  

citromle, citromle, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..