Narancs es gyumolcs

  

Hogyan no a citrom otthon?

A szoba egy citromfa es borszeru levelei vilagoszold. Viragok feher es kellemes aromaju. Hely citrom A belteri kornyezetben lehet barmilyen ablakok, beleertve az eszaki.

Termesukert termesztett fa vetomagbol termesztettek, ultetett azonnal eltavolitasa utan a magzat, majd 2-3 het lesz hajtasok.  A belteri fajtak a legjobb "uj gruz", "Meier", "Pavlovsky".Hogyan no a citrom otthon? Kozott aluli helyiseg citrom kell jegyezni fajta "genovai" es a "Eureka". Nem is rossz minosegu "Ural", "Kurszk", "Maikop". Az utobbi kiemelkedik a legnagyobb termelekenyseget. A magas a mar emlitett "uj gruz" es a "Nyizsnyij Novgorod" es a "lisszaboni".

Nehany fajta hibrid eredetu. Ezek jellemzik a korai termes, gazdag viragzas, amelyet ellenorizni kell a megszakito nehany meg nem sikerult megnyitni rugyek. A hibrid fajtak koze tartozik a "Meyer" es a "Ponderoza."  Hely citrom A belteri kornyezetben lehet barmilyen ablakok, beleertve az eszaki.

Termesukert termesztett fa vetomagbol termesztettek, ultetett azonnal eltavolitasa utan a magzat, majd 2-3 het lesz hajtasok. Ezek a citrom gyumolcsot csak 8 ev, neha meg meg kell varni 20-30 eves, a Lemon szukseges felteteleknek valo megfeleles a mezogazdasagi muveles.  Annak erdekeben, hogy gyorsan a Lemon csapagy, meg kell csepegtetni, ami a korona a palanta, amely elerte a kor egy ev oltott vese-vagy vagas a fak mar kezdi meghozni gyumolcset.

Ebben az esetben a viragzas kezdodik 2-3 ev, akkor elhagyja a gyumolcs, a kovetkezo elvek: 10-15 erett levelek - egy petefeszek.  Egy masik hatekony modja - a noveny dugvanyok. Ez lehet megvasarolni a botanikus kert vagy amator kerteszek. Meg kell jegyezni, hogy a termesztesi feltetelek a vagas kell a leheto legkozelebb a felteteleket, amelyek azt szeretnenk, hogy novekszik a citrom.

Eletkora vagas legyen legalabb egy ev, es a vagas kellett volna legalabb 3-4 lap.  Graft kezelesere novekedesi faktor a gyokereket, majd ultetett tiszta nedves folyami homok es lefedi a jar. Tedd vilagos helyre, de ne feledjuk, hogy ez nem erintheti a kozvetlen napfenytol.

Egy honappal kesobb a Lemon dolgozzon ki egy gyokerzet. Ezt kovetoen, a vagas is atultetett egy tagasabb kapacitast, es a szabadban.  A legjobb hely a szobaban a fa - az ablakparkanyon.

De telen, hypothermia is gyokerzet, megzavarja a normalis mukodeset anyagcsere folyamatok a novenyekben. Kulonosen, akadalyozta a mozgasat viz gyokerei a levelek. Azonban a baj konnyen cserelheto, csak csomagolja a hordot a Lemon szigeteloanyag, vagy tegye az also hab.

Kulonos figyelmet no Lemon az otthoni kell technika mutragya.Hogyan no a citrom otthon? Nem szukseges, annak erdekeben, hogy a fa nott a leheto leggyorsabban tulzott mutragya. Szoval csak tonkre a noveny.  Intenziv hirforras Lemon kell a tavasszal, amikor egy kulonosen dinamikus novekedes, es szukseg kiegeszito forras felhalmozni tapanyagok kesobbi termes.

A teli idoszakban, a minimalis hatar mutragyak. A mutragya be vizes oldatban 5 g szuperfoszfat, kalium-nitrat, 1 liter vizben.  A kotszer, akkor a faapritek es hamu, valamint a mutragya nitrogen, amely az egyik legfontosabb eleme szukseges a normalis fejlodeshez.

K mutragyak hozza par gramm rez, cink, valamint a nyomelemek szinten fontosak a noveny.

  

citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..