Narancs es gyumolcs

  

Citromsav mint savanyusagot szabalyozo

Leiras: Lemon egy szabalyozo savas pH, antioxidans es mint fokozo antioxidansok. Is fel lehet hasznalni a mint diszpergalo es osszetorni a kiegeszitoket. Ez egy kellemes ize. Oldhatosag vizben - 162 g / 100 ml 25C.

Subject termikus bomlas. Elso szenesedes a 170S. Figyelemmel a teljes biodegradacio. Osszhangban az europai digitalis kodifikacioja elelmiszer adalekanyag citromsav E330 van besorolva, es a jegyzekben szereplo elelmiszer- engedelyezett adalekanyagok hasznalata az elelmiszerekben es italokban.  Alkalmazas: citromsav-monohidrat etel szintelen kristalyok, amelyek hasonlitanak a cukrot. A fo alkalmazasai a termek:

Cukraszda.  Itt, citromsav hasznaljak acidulant es izfokozo.  Italgyartas.  Az alkoholtartalmu italok es alkoholmentes szensavas italokat es meg citromsavat adnak adni nekik egy olyan erzesem, a frissesseg. Raadasul ez egy kolcsonhatas- azazCitromsav, mint savanyusagot szabalyozo anyag, fokozza a hatasat az antioxidansok, mint peldaul az aszkorbinsav.

Konzervipar.  Itt Lemon Acid hasznalata a tartositoszer helyett ecettel, amely elismerten karcinogen es amelyek hasznalata a legtobb orszagban az elelmiszeripar jelentos mertekben korlatozott.  Zsir-es olajipar.  Itt citromsav vedi a termeket a korrumpalo, hogy a zeneszamokat nehezfemek alkoto komplex veluk. Ily modon jelentosen csokkenti a valoszinuseget avasodasra a zsirok, margarin es vaj.

Kozmetikai ipar. Citromsav van resze sok kozmetikai keszitmenyek: elixir, testapolok, kremek, samponok, haj fixalok, stb Itt van elsosorban a szabalyozo pH.

Citromsav (elelmiszer-adalekanyag E330) Csomagolas: A termek csomagolva papirzsakokban polietilen beles, netto suly 25 kg.  Csomagolas: A termek csomagolva papirzsakokban polietilen beles, netto suly 40 kg. Citromsav elelmiszer szallitasat az osszes kozlekedesi mod.

Tarolas: citromsav elelmiszerek tarolasa zart tarolo helyisegek a relativ paratartalom 70%. Garantalt eltarthatosagi 3 ev.  Biztonsag: irritaciot okozhat a leguti, gyomor, es a bor es a szem felszinen. Legy ovatos!

Citromsav valositja Logosib ceg.  Annak ellenere, hogy a kezdetben alacsony arak, teszunk kedvezmenyek osszegetol fuggoen a vasarolt arut.  Ha egy ajanlatot az alacsonyabb arakat, hivjon minket fogjuk targyalni a legjobb felteteleket az On szamara.  Dolgozunk kozvetlenul a gyartokkal, igy ugyfeleink minosegi termekek.  Munkajanak koszonhetoen, a jol mukodo iroda es raktar, mi a gyors feldolgozas es a szallitas az aru.

Vasuti kontenerek, autok;  a kozlekedesi vallalatok.  Tovabbi informaciok az arakrol az aruk es feltetelek szallitas, hivja szakembereink hivja: (383) 3-34-34-34, 33-434-33, 334-36-00, 334-39-43, 334-35-59.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Minosegi illoolajok az Orange

  

citromsav, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..