Narancs es gyumolcs

  

Citromsav mint izesito

Lemon sav szeles korben hasznalt aroma.  A citromsav a puha etelek, es kellemes izu, mint mas etkezesi savak, igy citromsav szeles korben hasznaljak az elelmiszeriparban. Sot, a szakertok szerint, a gyakorlatban citromsav be, hogy kepes novelni a termekek eltarthatosagat.

A fo vasarlok gyarto citromsav, cukraszda, valamint a gyartoi alkoholos italok es alkoholmentes italok, szensavas italok. Citromsav magat, valamint soi (natrium-citrat, kalium-citrat, kalcium-citrat), szeles korben hasznaljak aroma, tartositoszer, savanyusagot szabalyozo, es az elelmiszeripar (elelmiszer-adalekanyagok E330E333) az az ital, szaraz szensavas italokat.

Lemon savat hasznaljak a gyogyaszatban, tobbek kozott az osszetetelet, amely javitja az energia anyagcseret (a Krebs ciklus). A kozmetikai Lemon sav hasznalatos a savanyusagot szabalyozo, a puffer, a kelatkepzo a pezsgo kompoziciok (Bath). Az olajipar a furas olaj-es gazipari kutak citromsavat hasznalnak, hogy semlegesitse a cement a megoldas (peldaul a vagas utan a cement hid).Citromsav mint izesito A citromsav eltavolitja a kalcium ionok a sarban.

Gyartas: Ukrajna, Feheroroszorszag, Kina, Oroszorszag  Csomagolas: papir zacskok polietilen beles 40 kg.  Vasarlas citromsav Akkor vegye fel a kapcsolatot szervezet.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange edes - egy orokzold fa

  

citromsav, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..