Narancs es gyumolcs

  

Citromsav megnyitasa

Citromsav fedezte fel a francia kemikus Scheele 1784-ben. Amig a 30-as evekben a 20. szazad, ez a termek a citrusfelek.Citromsav - Megnyito 1933-ban Csehszlovakiaban, es 1935-ben Leningradban, szervezte a termeles citrom savas cukor biokemiai szintezist eleszto. Jelenleg, citromsav kivont melasz a cukorrepa.  Az europai digitalis kodifikacios kiegeszitok elnyerte citrom index sav E330.

Funkcionalisan, ez az anyag egy savanyusagot szabalyozo, antioxidans, ez is fokozza a hatasat az antioxidansok, mint peldaul az aszkorbinsav.CitromsavAz egyik legrugalmasabb kepest mas etkezesi savak, kellemes savanykas izu, es nagyon nepszeru az elelmiszer-es gyogyaszati ??iparban.  Sokkal citromsav gyumolcsok, zoldsegek es bogyok, kulonosen a citrusfelek, a granatalma, ribizli.

Ez aktivalja a valadek a gyomornedv, ami utan noveli az etvagyat es az elelmiszer jobb megemeszteni.  Receptek a citromsav edesseg (edesseg,  ,  ,  , Habok), italok (alkoholos es alkoholmentes), amelyben o jatssza a szerepet acidulant es izfokozo. Meg kell egy kicsit. Peldaul csak egy fel szazaleka cukorka van citromsav.

Receptek nehany konzerv termekek is a hasznalatat, mint tartositoszer E330 jo helyettesiti tobb karos es ecetet. A zsir es az olaj ipar, citromsav megakadalyozza avasodasra a zsirok etelek, margarinok es a vajat.  Ezen felul, ez a sav tagja kozmetikumok: kremek, balzsamok, kremek, samponok, maszkok, haj fixalok, stb Itt van kovetelt, mint a szabalyozo pH egyensulyt.

Keszitse megorzese es savanyitott citromsavval house!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya

  

citromsav, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..