Narancs es gyumolcs

  

Citromsav (E330)

Citromsav (E330)

citromsav es egyeb etkezesi savak eloallitasahoz felhasznalt uditoital, bor-, hal-termekek, gyumolcs es konzerv zoldsegek, majonez , fagylalt, desszertek, stb  Citromsav (E330) is jar nem csak a szabalyozo savassag es katalitikus hidrolizis es inverzio, hanem stabilizalo szines, antioxidansok fokozo. Mindezek Tulajdonsagok citrom savak szeles korben hasznaljak az elelmiszeriparban.

Az aszkorbinsav (E300) hasznaljak az elelmiszeriparban, mint egy antioxidans, amely megakadalyozza a termek oxidacioja, hogy gyorsitsa fel a kialakulasat szintelitettseg es ital C-vitamin, a soripar, valamint a gyogyszeriparban.  Tejsav (E270), mint egy elelmiszer-adalekanyag hasznalhato savanyusagot szabalyozo tartositasara zoldsegek es gyumolcsok, edessegek, sor, udito, kenyer es pekaru.

Valamint a hus, hal, tej, zsir-es mas elelmiszer-iparban.  A modern elelmiszer-termeles ne nelkul onservantov, elelmiszer-adalekanyagok, amelyek novelik a termekek eltarthatosagat, es megakadalyozza annak romlasat.Citromsav (E330) A leggyakoribb a  szorbinsav es a benzoesav es soi.  Ceg Soyuzprodopt kozvetlen importor citrom Acid  etkezesi savak es tartositoszerek az elelmiszer-termeles.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Peach
  2. birs

  

citromsav, citrom tulajdonsagok, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..