Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Liana a magnolia

Kerteszek, aki elhalad oldalamon a kertben gyakran megall, hogy megcsodalja a gyonyoru zold fal. Fenyes, barna szarak boritja lombozat, koszorukat log harom falikarpit, ez eleg koran nyaron, amikor boritott feher viragok, es osszel a rojt piros bogyos gyumolcsok, ribizli-szeru, de hosszabb.  Szar citromfu rugalmas es tartos. A felsok mindig mozgasban van.

Liana a magnolia , magrol nevelt, husz evvel ezelott kapott a tavol-keleti tajgan hegyi Research Station talalhato a nyugati falon a hazban. Az ultetes csemetek asott arok melysege 60 cm, szelessege 50 cm az aljan, hogy omlott a vizelvezeto reteg (10 cm) a torott tegla es kavics, majd elaludt arok kerti talaj kevert humusz, ket vodor, 300 g szuperfoszfat, harom csesze hamu fut meter.

Tette ram a parttol 0,5 m egymastol. Szelei menten az arok es tedd a ket piller magassagban, 2,5 m kozott, kihuzta a vezeteket, amely kotodik a darab szigetelt vezeteket a szamat ultetett cserjek. Az also vegen a vezetekek kotott pegs hajtott egy tobb palantak, hajtasok es citromfu is osszegombolyodik. Fiatal gyumolcs bokrok magnolia indult az otodik evben a vetes utan.

Rugyek virag 18 nappal a rajt utan az SAP aramlas korul majus elejen, de a bogyok kialakult egy nagyon hosszu ideig, egeszen szeptember kozepen, es csak ezutan kezd noni gyumolcsot. En gyujteni oket 45 napig teljes erettseg, mikozben meg mindig szilard. Bogyok szetszorva vekonyan a levegoben, hogy ernek gyorsan.  Magnolia magok nyert novenyeket termesztenek az europai orszagokban, akkor kell vetni a betakaritas utan, es nem retegzodes. Tavasszal, az altaluk gyartott jo gyumolcsot.

Kerteszek tisztaban kell lenniuk azzal, hogy a tarolas magvait magnolia csak legfeljebb hat honap.  Nagyon konnyu es megbizhato modja razmozheniya szolo gyoker lo. A regi bokrok magnolia rizoma novekszik, es az onnan indulo lo. A kora tavasszal, akkor valassza ki a legerosebb hajtas tavol az alapja a bokor, ovatosan kiasni a ollok es vagott egy kis resze a rizoma es gyokerek. Azonnal fel az allando es zamulchirovat. Ez a repules lepnek gyumolcset, 23 ev.

Akkor terjeszteni ezt a novenyt, es a gyokerezteto zold dugvanyok. Nehany evvel ezelott nottem szolo zold dugvanyok, tedd napos oldalan, a deli resze a kerites, ahol a nonek, es gyumolcsot eddig. Schizandra kinai nem fel a hidegtol. Egy tel az en resze a levego homersekletenek esett minusz 42 ', es bar a szolo utan, a tel nem a viragzo, es nem gyumolcsot, de tulelte.  A talaj a novenyek nem csak a kiasott, de nem lazan, felelem a karos felszini gyokereit.

Tragya es asvanyi es szerves folyadek adni megtermekenyito a talaj vide.P tavaszi nitrogenmutragya, es foszfor-kalium az osszel. A talaj a bokrok minden osszel talajtakaras komposzttal vagy tozeggel polupereprevshim a gyokerzet teli bokor magnolia nem winterkilled, es nyaron sem szaradt ki. Talajtakaro evben pereprevaet valik egy tovabbi mutragya.

Vagja citromfu, amig a nyaron es osszel, eltavolitja a szaraz es felesleges hajtasok bokor megvastagodasa. Tavasszal metszes novenyek "Cry" erosen aramlo nedv, amely kimeriti a szolo.  A. Turka

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. sargabarack
  2. orange
  3. japan naspolya, naspolya

  

Kinai magnolia szolo, magnolia es a citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..