Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Jellemzok szolomuveles

Tulajdonsagok szolomuveles.  Az utobbi               ev kerteszeti korokben sokat beszelnek es irnak a Kinai magnolia. Ez a figyelmet a noveny teljes mertekben indokolt.

Ez bebizonyitotta, hogy               ez ertekes elsosorban nagy stimulalo es tonizalo hatasu               eszkoz nem engedni ginseng, es nagymertekben meghaladja               Pantocrinum kabitoszer. Tinktura magnolia gyorsan enyhiti a faradtsagot               es a faradtsagot, noveli a fizikai es szellemi aktivitas okoz               megugrasa az ero, eletero, az etvagy.  Grow Schizandra lehetseges, frissen betakaritott magok. , Es ez igy.

Seeds elott               ultetesi kell prostratifitsirovat. Az osszegyujtott bogyok,               hogy erett, altalaban augusztus-szeptember, ontsuk mez               ellenallni egy honap.Tulajdonsagok szolomuveles. Akkor a magok egymastol a pepet, megmosdott, helyezett               porkolt krupnozerny homok es szobahomersekleten               es elegendo nedvesseget egy honapra, majd addig tartjak, amig a rugo               tavaszaig homersekleten 0 ... 4 Celsius fok.

Kovetnie kell a               Azt, hogy a magokat nedves egesz ido alatt.  Koca oket               a talajba, hogy a melysege 1-1,5 cm, es fedjuk le foliaval. Magoncok jelennek meg               majus kozepen.  A gyokerzet               rostos szolo. Atlagosan talalhato mely 40 cm,               Ezert szukseges, hogy keszitsen egy helyet szamara kulonleges modon.  Szukseges               asni arok melysege 70 cm alul, hogy toltse ki az otlet a vizelvezeto               kavics es homok reteg 15 cm

A tobbi arok toltse               tapanyag-kevereket, amely 50%-a lebomlott levelek               10 - folyami homok, 20 - tragya, 20 - a jo gyep               foldet. Magnolia ultettek el egymastol a parttol 60 cm novekvo               ot mi a helyzet adott.

Eloszor is meg kell tartani               A gyokereket a kiszaradastol es a tulmelegedes. Ezert a deli oldalon, a tavolbol               0,5 m-tol az uzem kell kiszerelni, hogy megvedje lab minden               anyaga: retegelt lemez, szovet, karton, es a talaj felszinen zamulchirovat.  Meg kell               emlekszem. Milyen Schizandra - lianoobraznoe noveny, akkor lehet emelni               a magassaga 10 meter, de ehhez neki szuksege van egy racsos.

Ha a no               Schizandra figyelembe kell venni a magas vizfogyasztas rendszeresen               fenntartani az optimalis viz - levego rendszer, elkerulve a szaritasi               a talaj es a pango viz, mert mindketto hatranyosan erinti               A fejlesztes es termo novenyek.  Neha kerteszek               panaszkodnak, hogy a Schizandra vadul no, boseges a novekedes, de nem               gyumolcs.

Ez a jelenseg tortenik abban az esetben, magnolia arnyekaban               fak - szomszedok. Szuksege volt, hogy arnyekot a gyoker a tulmelegedestol, de               borravalot a napon.  A               e szabalyok betartasat, minden kertesz kaphat citromfu.

A bogyok ugynevezett gyumolcsei ot iz. Valoban, az ures kezzel               nem lehet osszehasonlitani az erteke anyagok bennuk, sem a               gyogyszer tulajdonsagait. Ebben az osszefuggesben javasoljuk: muvelni Schizandra               Egeszseg  Kerdes. Tudom tiszta a to az EM es a               Meddig lehet ezt uszni?  Valaszt.

A szennyezodes a tavak es tarozok,               hogy a fo anyag mindannyiuknak ugyanazt a szerves, kiveve persze to               Nem kozvetlenul a vegyi uzem. Amennyire               teli ezen vegyuletek szivodnak fel, es elpusztult mikroorganizmusok               igen lehet mondani. De az a teny, hogy az okologia a tarozo helyreallitasa               egy eros elektromagneses szimbiozis lehet - ez biztos.

Meg egyszer, hol van a garancia               hogy a to megtisztitjak, es aki iranyitja a koncentracio, a fennmarado               ez karos anyagok ... Szoval hozzaadasa utan  "Bajkal-EM1" uszni tud meg csak javasoljuk a specialis szolgaltatasok,               megerositve a tisztasagra.

  

Kinai magnolia szolo, magnolia es a citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..