Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Gyogyito tulajdonsagai citromfu

Gyogyito tulajdonsagai citromfu ismert osidok ota. Tinktura Schisandra nemcsak felfrissiti, serkenti a legzest, szivmukodest, ideg] nuyu rendszer, hanem elesiti a latast.  B Schizandra bogyok nagy mennyisegben tartalmaz kalium es a szelen, a jod.

Mindez igeretesek hasznalata az ertekes gyumolcsot technikai feldolgozas.  Elokeszuletek a szolo novekedese izgalmat az agykereg es a fokozott reflex tevekenyseget a kozponti idegrendszert. Azt is serkentik a sziv-es errendszeri, osztonzo hatassal van a legzoszervi funkcio.

Tonic, frissito, serkento tulajdonsaga kinai magnolia szolo kulonosen hangsulyos soran intenziv szellemi munkat igenylo koncentracio, figyelem, erzekeles a teljesseget. Nagyon fontos, hogy a tonizalo hatasa nem kiseri kimerulese idegsejtek. Kabitoszer magnolia lataselesseg javitasara es kepes alkalmazkodni a sotet szemek.

Ezek csokkentik a pulzusszamot, noveli a amplitudoja.  Kinai magnolia szolo gazdag sok tapanyagot es elemek: illoolajok, tanninok, zsiros es szerves savak, aszkorbinsav, E-vitamint, asvanyi anyagokat, es lignans - schisandrine es shizandrol (vegyuletek, melyek hozzajarulnak az alapveto biologiai tulajdonsagait a noveny). Lignans az antioxidansok, es javitja a maj mukodeset.

De a fo cselekvesi - a tonic. Ugyanakkor, a kinai magnolia szolo javitja a motor es szekrecios mukodese a tapcsatorna, a cukorbetegseg csokkenti a vercukorszintet, hogy aktivalja a szervezet anyagcsere-es regeneracios folyamatokat, erositi az immunrendszert, serkenti a szexualis aktivitas, es noveli a hatekonysagot.  Citromfu pozitiv hatassal alkalmazkodas az extrem kulso hatasok.

Kulonosen eles valtozas klimatikus felteteleket tudnak jegyezni gyorsitani akklimatizacio. Kulonosen erdekes ez javitja a szervezet vedekezo hatasa alatt citromfu. Igy alatt felveteli csokkeneset mutatta az elofordulasi gyakorisaga az influenza es a megfazas. Eleg eros stimulalo hatas miatt a komplex magnolia benne fiziologiailag aktiv anyagokat. Kinai magnolia szolo alkalmazott kezeles a rakos betegek.

Hasznos tulajdonsagok magnolia Kinai hasznaljak gyomorhurut es savtartalma gyomornedv por veszi mag magnolia (1 g naponta 3-szor etkezes elott).  Friss es szaraz Schizandra gyumolcs otthon elkeszitett dusitott gyumolcsle. Frissen szedett gyumolcs megmosva, megszoritotta a facsaro es azonnal sterilizalni kis uveg. Szaritott gyumolcs forralt 10 percig zart enamelware, majd ragaszkodnak ahhoz, atszurjuk, es adjunk hozza cukrot cheesecloth izles szerint.

Az 1 evokanal szaritott bogyok, hogy 1 csesze vizzel. Egy teaskanal e gyumolcsle eleg ahhoz, hogy teat ize jo. Ezen kivul, a juice magnolia Kinai teljesen helyettesiti a gazdasag citromsav.  Magnolia level lehet hasznalni sor frissito, illatos tea, ize jo (ezek elore tort, ontsunk forro vizet, es ragaszkodik). Bogyok, levelek es kerge a novenyek is hasznalhato skorbutellenes.

Meg kell jegyezni, hogy egy adag citromfu nem hatekonyak. Az orvosok altalaban irja elo, hogy az arakat 2030 nap. Hatekonysaga a szolo no kozel maximalis, a 1520 napon kezdete ota a kurzus.  Citromfu nevezik ki stimulalo es tonizalo hatasu a szellemi es fizikai kimerultseg, depresszio, almossag, vagy javitasa lataselesseg.

Alkohol tinktura Schizandra gyumolcsok es a magvak 70%-os alkohollal, hogy 2030-ig csokken inni vagy por a szaritott gyumolcsok es magvak 0,5 g-1530 min etkezesek elott 23-szor egy nap. Ugyanakkor vegye mezet etellel es 2035 g 3-szor egy nap.  Az infuzio a citromfu lehet kesziteni: 20 g erett gyumolcs es a szaritott szolo ontsunk 100 ml 70%-os alkohol, ragaszkodjon ahhoz, 10 napon belul.

Take 2030 csepp 2-szer, reggel es delutan 30 percig ne egyen. A kura nap 2035. A faradtsag es idegrendszeri rendellenessegek.

Ellenjavallt ideges nyugtalansag, almatlansag, a sziv es a vernyomas emelkedik.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. sargabarack

  

citromle, bogyok, citromfu, citrom tulajdonsagok, Schizandra kinai, a gyumolcs a szolo

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..