Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromfu csaladi Limonnikovye

Schizandra kinai (Schis'ndra all ™ NSH-k) fajok a viragos novenyek, tartalmazza a nemzetseg Schisandra csalad Limonnikovye.  A tudosok bebizonyitottak, hogy az infuzio magvak es gyumolcsok a kinai magnolia kezdodik, hogy osztonozze, es fontosabb, hangok a kozponti idegrendszer, gyorsan enyhiti a fizikai es mentalis faradtsag. Javitja a teljesitmenyt (hogy egyet fog erteni, nagyon fontos egy modern es dinamikus vilagban), es azt is lehetove teszi a fokozott ejjellato elesseget.

Elokeszuletek alapjan magnolia novekedese kondicionalt reflex tevekenyseg, a test es fokozza eleg hosszu serkento folyamatok az agykeregben.Citromfu csaladi Limonnikovye A legfontosabb: van egy stimulacio a sziv-es errendszert es a legzorendszert.Citromfu csaladi Limonnikovye Ezek a termekek lehetove teszik, hogy beallitsa, es kiegyenliti a vernyomast, csokkent vercukorszint, kitagulnak a vererek.

A nok: hozzajarul, hogy erositse az osszehuzodasok a meh.  A serkento hatas kovetkezik be 30-40 perc es idotartama hat ora.  Kinai magnolia szolo teljesen egyedi stimulans.

A tonizalo es frissito hatasa a gyumolcsok es magvak ismert volt mar az otodik szazadban.  Alkalmazas.  Az alkalmazott resze a szolo a gyumolcs-, vetomag-es kereg.  A hagyomanyos kinai orvoslas, a kinai magnolia szolo hasznalt tobb mint 500 evvel ezelott.   megbetegedesek a gyomor, a maj-, vese-es legzoszervi betegsegek.

Roviden irjak le azt a tenyt Schizandra Kinai rendelt a beteg a kovetkezo felteteleknek:   astenodepressivnyh allamok. Schizandra kinai (vagy Schizandra chinensis) egy lombhullato szolo fas szar.  Az idosebb tovek egy sotetbarna szinu a vastagsaga kb polutra lasd

szarak mar szamos hosszanti lenticels. Ezzel szemben a regi szarat, a fiatal szarak sarga es fenyes. A levelek elliptikus alaku, hegyes, kisse husos tapintasu, voros levelnyel.

Viragok magnolia meleg, es a hosszu szarak, a feher es illatos. Lepel all 6-9 szorolapok egy egyszeru lepel venchikovidnym. Porzos viragok mar 5 porzo, olvasztott egy oszlopban. Termos viragok szamos termo talalhato, egy hosszukas edeny. Az edenyeket, ha erett gyumolcs van egy tuskes kefevel faj sok bogyos. Kinai magnolia szolo sotetvoros, ledus bogyok es gomb alaku, ket barna reniform magot.

Iz a gyumolcs torta, es olyan sos ize. A magok is kellemetlen ize keseru, csipos az illata fuszeres es a Lemon. is, mindent koszorules novenyi reszek kezdenek szaga citrom, ezert ezt a novenyt, es a neve volt a kinai limmonik. Noveny magassaga 515 meter.

Ideje viragzas majusban es apolok, es ennek megfeleloen a bogyok ernek szeptemberben es oktoberben.  Helyek novenyi novekedes olyan orszagokban, mint Japan, Kina es Korea. Oroszorszagban, novekszik a szahalini, Primorsky hatarterulet, Amur regioban, a Kuril-szigetek es a Habravskom regioban. Novekedes hely: fenyo-lombos es fenyo erdok, a szuk folyovolgyek (a hegy) es a patakok, lombos erdok. Noveny fenyt igenylo, de fiatal korban ellenall az eros arnyekot.  Most mondja meg a kompoziciot.

A gyumolcs kinai magnolia szolo tartalmazza:   zsirsav es szerves savak, mint peldaul az almasav (8,4%), citrom (a 11,36%) es a bor (0,8%);   szolarium vegyuletek, es a szinezo vegyulet (kb. 0,15%);   nagy mennyisegben tartalmaz, illoolajok es jelen van szeszkviterpen szamit.  Citromfu gazdag aszkorbinsav, shizadrinom, E-vitamin es a helyreallito anyagok shizadrol, a metil-polioksifenolov cukor (1,5%).

Egy vasbeton szerkezet azoknak, akik szeretnek tudni, hogy pontosan milyen es hany a kovetkezoket tartalmazza:  -) A szaritott Schizandra Fruit a kovetkezo: 1,6% hamu sulyat., Vizben oldodo anyagok, 8,7%-os tomeg., Kemenyito, mintegy 1%-os sulyt., Fiber, mintegy 2,65%-os sulyt., Cukor tartalom 9,5% tomeg.  Tapanyagok gyumolcsok a kinai magnolia van (mg / g): K 19,20; Ca 0,70, Mg 1,70, Fe 0,06; nyomelemek (mg / g): Mn 0,22; Cu 0,10, Zn 0,13, Kr. 0,01; Al 0,02; Ba 31,05; Se 33,30; Ni 0,33; Pb 0,03; I 0,09.

Itt van nehany modon lehet hasznalni: -) alcoholate Kinai magnolia szolo magot vinni 2030 csepp viz ehgyomorra, vagy legalabb 4 oraval etkezes utan.  -) Egy evokanal friss vagy szaritott gyumolcs nyomja korulbelul ket oran at egy teljesen zart tartalyban egy csesze forrasban levo vizzel, majd lecsepegtetjuk. Vegyunk ket evokanal ehgyomorra 4-szer egy nap.

-) Seed por Kinai magnolia szolo, hogy 0,5 gramm, etkezesek elott 2-szer egy nap.  Emellett a levet bogyok a noveny keszitesehez felhasznalt zsele es egy egyszeru frissito ital.  Ellenjavallatok.

Megsertese cepdechno-es errendszeri tevekenyseg.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange etrend
  2. A kedvezo tulajdonsagai sargabarack

  

Schizandra gyumolcs, Schizandra kinai, citromfu, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..