Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromfu a tudomany es az orvostudomany

Citromfu csaladtag limonnikovyh (shizandrovyh, Schizandraceae) fas kuszonoveny elerte a 15 metert. A vad forma megtalalhato a Tavol-Keleten. Az Ural, termesztik a kertekben.  Gondor kliana cserjek hosszu fas szar, elerte a hossza 1015 meter es atmeroje 2 cm. A noveny akar 45 kg bogyok. A gyumolcsoket gyujtott hengeres kefevel 1.020 darab, sulya egy gyumolcs 0,40,7 g, es egy ecset 712, gyumolcsok elenk piros szinu. Inside 12 sarga magot.

A gyogyaszati ??celokra, a betakaritas gyumolcsot es magvakat a novenyek.  A gyumolcsok nagyon savas (savanyu citrom), ami magyarazhato a kapcsolat, hogy azok szerves savak (citromsav, 11%, alma 78%) es a cukor (ezek csak 1,5%). Szinten a gyumolcs tartalmaz asvanyi sokat es vitaminokat B es C (maximum 580 mg%-a szaraz gyumolcs).

Berry five izek hivjak Schizandra gyumolcs: a test volt savanyu, edeskes hamlani kezd, magok kellemetlen es csipos izu, de az egesz bogyo ize sos.  A magok tartalmaznak zsirsavakat (26,9%) es levego (1,6%), olajok, gyantaszeru anyagok, schisandrine, amely kapcsolodik a fiziologiai tevekenysegenek termes es a vetomag a noveny. Illoolajok is talalhato levelek, szarak es gyokerek, hogy a koszorules a noveny illata a citrom. Innen a neve.

Minden a novenyek sajatos ize keseru, es csiszolo termel jellegzetes szaga a citrom (ebbol a neve).  A tudomany es a gyogyaszat szeles korben hasznalt Schizandra gyumolcs. A termes es a vetomag a kinai magnolia szolo tartalmaz schisandrine, flavonoidok, katekin, antocianinok, illoolaj.

A termeshej eszlelt szerves savak, pektin es cukor. A magok es zsiros olaj.  Jelenleg, a gyumolcsok es a magvak keszul citromfu infuzio 96%-os alkohol, amit hasznalnak, mint a serkento (Grinkevich, 1991).  Elokeszuletek a szolo (tinkturak es tabletta) hasznaljak a tudomanyos orvoslas, mint egy olyan osztonzo sziv-es errendszeri, amely szabalyozza a verkeringest, serkenti a legzokozpont.

Apply citromfu az alacsony vernyomas, idegrendszeri zavarok, vitaminhiany, es az altalanos faradtsag, gyengeseg, fokozott almossag, verhas,  .  A nepi gyogyaszatban a Nanai szeles korben hasznaljak erosito szer. Nanai azzal ervelnek, hogy ha enni egy marek szaritott bogyok szolo, ember vadaszni egesz nap anelkul, hogy az elelmiszer es nem faradtsagerzes.  Gyogyszerek bevenni ehgyomorra vagy citromfu 4 oraval etkezes utan.

Akcio magnolia latott 30-40 perc, es tart 4-6 oran at.  Fozet gyumolcs keszul aranyban 20:200, hogy egy evokanalnyi 2-3 alkalommal naponta ho formajaban.  Gyumolcs tinktura alkohol keszul aranyban 25:100, hogy 20-40 csepp 2-szer egy nap.

Por a gyumolcset vevo 0,5 gramm, reggel es este (Popov, 1973). A gyogyito erejet Kinai magnolia tudos irta: citromfu erositi izmait, felmelegiti a belsosegek. Utan 2 oraval a gyogyszer szedeset sulyosbitja hallas, latas, faradtsag halad, az anyagcseret.  Citromfuvel kezelese verhas gyermekek jobb eredmenyt ad, mint a bakteriofag.

Hasznos citromfu a mentalis betegsegek, mint a hosszu gyogyulasi sebek, fekelyek (Nechaev 1975).  1969-ben, II Lopaevym megallapitotta, hogy a gyomorhurut, magas savtartalmu gyomornedv jotekony hatassal van a rendszeres fogyasztasa a por, a magvai Schisandra (a 0,5-1 g 2-3 alkalommal naponta).

Az alacsony savtartalmu gyomornedv kezeles vegzik juice a bogyok Schisandra (egy evokanal naponta 3-szor etkezes elott).  Megallapitottak, hogy az infuzio citromfu eros choleretic lepeseket. Ez mutatja hasznalataval torteno megvalosithatosagat, hogy az epeholyag-gyulladas es egyeb epeholyag diszfunkcio (Fruentov, 1974).

A kiserleti tanulmany gyogyszerek magnolia megallapitotta, hogy noveli a vernyomast, csokkenti a pulzusszamot, noveli ejjellato (Sokolov, 1984). Citromfu hasznaljak gyengeseggel, psychasthenic, depresszios allamok. Javitja az altalanos egeszseget, etvagy, alvas, noveli a szellemi es fizikai kepesseg, vezet sulygyarapodas, noveli a hemoglobin a verben (Solodukhin, 1989).

Schizandra magokat hasznaljak a tuberkulozis,  , Asztma, betegseg a gyomor, a belek, a maj, a vese (Sklyarevskii, 1970).  A jo terapias hatast elerni az alkalmazasaval tinktura magnolia egy adag 35-40 csepp a befogado jaro pneumonia errendszeri elegtelenseg, es alacsony vernyomas, gumokoros nyirokcsomo-gyulladas. Kedvezo hatasa van az erelmeszesedes, a skizofrenia (Turov, 1974).

Kinaban, Schizandra hasznaljak megfazas, szamarkohoges, gonorrhoea (Minaev, 1991).  Koreai tudosok javasoljuk, hogy citromfu keptelenseg, hasmenes, cukorbetegseg,  Amikor a tengeri betegseg, ideggyengeseg, impotencia (Grinkevich, 1988). Amikor a csalankiutes es mas borbetegsegek reszesulnek a celluloz a bogyok kenocs (Shpilenya, 1989).

Citromfu csokkenti a vercukorszintet, serkenti az altalanos tevekenysegek (Plant Resources, 1985).  Ellenjavallt a kinai magnolia,  , A megnovekedett koponyauri nyomas, egy olyan idoszakban, eros gerjesztes (Petkov, 1988).  A gyogynoveny szeles korben hasznaljak a magnolia kinai, japan es orosz nepi gyogyaszat. Friss es szaritott gyumolcsok, magvak hasznalhato hatekony frissito es elenkito.

Vadasz-Far Nanai, egy marek szaritott gyumolcs azonnal segitett enyhiteni a faradtsag es elesites latas, lehetove tette, hogy a szegeny elelmiszerek folytatni a fenevad nehany napon belul. A Nagy Honvedo Haboru, citromfu sikeresen hasznaljak a szovjet pilotak. az ejszakai kuldetesek.  Bekeidoben, a jotekony hatasa a latast lehetove tette a noveny ajanlom fuvarozast vegzo gepjarmuvezetok.

Magnolia vetomag hasznaljak gyogyaszati ??celokra a tuberkulozis, asztma,  , Majbetegseg, vesebetegseg, verszegenyseg es mas betegsegek. Eros skorbutellenes nem az egyetlen gyumolcs, de az infuzio a levelek es a kereg.  A gyumolcsok a Schisandra kezelt verhas, kulonosen a gyermekek koreben.

A mai nok gyakran lassitotta a haladast a munka. Az orvosok tudjak, milyen veszelyes, hogy zaklatjak a test es karosithatjak a magzatot. Mobilize testulet fenntartja maganak anyak ezen a ponton, amennyire csak lehetseges, hogy ne szintetikus kabitoszerek es meregtelenito  stimulansok munka, citromfu, es segit a keszitmenyek.

A modern orvostudomany bebizonyitotta, kiserletileg, hogy a gyogyszerek okoznak hosszu tavu stimulacio magnolia az agykereg es a fokozott reflex tevekenyseget a kozponti idegrendszer, ez pedig hat a leheletet az izgalmas es osztonzo tevekenysegek  . Ez utobbi kulonosen hangsulyos az emberek kozott, akiknek munkaja megkoveteli, intenziv koncentracio es koordinacio a mozgas. Citromfu pozitiv hatast gyakorol az erzekek, kulonosen noveli a lataselesseget es a szem alkalmazkodas sotetseg.

Arnyalt es osztonzi a szolo, hogy a kozponti idegrendszer is hasznaljak a kezelesere gyengeseggel es gyengeseggel-depresszios feltetelek psychasthenia,  ,  stb A tudomanyos orvoslas Schizandra hasznalt kivonat vagy tinktura (23-szor naponta 2030-ig csokken), vagy ehgyomorra 4 oraval a bevetel utan. Az akcio a gyogyszer utan 3040 perc.  Gyakorlat megerositette, hogy nagy hatekonysagat vetomag magnolia kronikus gastritis gyomor szekrecios funkciojat gyorsan normalizalodott.

Meg egy adag 2 g orolt magok vezetett az alacsony savtartalom es csokkenti a savas gyomornedv. Kategoria LY Sklyarevskii, IA Gubanov, figyelembe veve a port a magokat a Magnolia (1 g naponta 3-szor etkezes elott) a giperatsidnyh  Gyorsan enyhiti a fajdalmat es csokkenti a gyomor savassagat.  Amikor gipotsidnyh gastritis legjobb eredmeny mereseket gyumolcsle magnolia (1 evokanal naponta 3-szor), gyorsan noveli a savas gyomornedv, amely eltavolitja a fajdalmat.

Tinktura Schisandra termes es a vetomag hasznaljak eszkozkent a hatekonysag novelese erdekeben egy eros fizikai megterheles, fizikai es szellemi faradtsag, almossag, depresszio, stb Schizandra noveli az ellenallast hypoxia. Azonban egy szabad elfelejteni, hogy a gyogyszer ellenjavallt magnolia emelkedett ideges izgatottsag,  ,  es szivbetegsege.

Lasd meg:

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange

  

Schizandra gyumolcs, Schizandra gyumolcs, Schizandra kinai, magnolia gyogyszerek

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..