Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

Citromfu a kertben telken

Citromfu a kertben teruleten.  Termeszetes       Citromfu feltetelek talalkozott a Tavol-Keleten. A vilag altalunk ismert 14 faj       magnolia.  Hazankban novekszik egyfele - Schizandra kinai. Van       legertekesebb tulajdonsagok.

Viragok, levelek es szarak van ez igen finom       lumonny izet. Ez a tulajdonsag noveny-es koszonheti a nevet.  Az egyeb vadon termo bogyos gyumolcsok magnolia all hasznos tulajdonsagai       a magzat. Ezek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek tonik       hatasa az emberi szervezetre.

Italok bogyok, magnolia levelei es kerge, valamint hozzajarulnak az infuzios       enyhiti a faradtsagot, noveli a munkakepesseg. Gyumolcsok cukrot       feherjek, citromsav, almasav es borkosav savak es vitaminok. A friss  Bogyok       Schizandra nem hasznalja, akkor keseru-savanyu.  Bogyok keszitesehez hasznalt zsele es lekvarok.

A levelek keszulnek       tonusos tea kellemes citrom izet.  Citromfu - csalan szolo csavart szarral, elerve       12 m magas es kb 2 cm vastagsagban. Minden struktura altalaban 4,5 szolot.       Kinai magnolia fa torekeny, rancos kereg, barna levelek       tompa zold, kisse husos, ovalis vagy tojasdad.Citromfu a kertben teruleten. Gyumolcs - bogyok       voros, a racemes. A bogyok alakja kerek, gomb vagy obratnovidnaya,       kisse megnyult.

Ezek a ledus es puha, jellegzetes illatu. Erett       Bogyok tart, amig a fagy. Egy szolo adhat hozama 4-5 kg ??gyumolcs.

Citromfu - photophilous noveny arnyekaban, vagy gyumolcs, igenyes       a talaj. Nem turi mocsaras es a vizes talajon. A gyokerzet       feluletre.

Altal propagalt mag, gyoker retegek, csecsemok, dugvany.       Amikor a mag reprodukcio legkonnyebb vetni frissen betakaritott gyumolcs teli       jol fott vagy gerincen tavaszan retegzett ket       honapon belul a magvak. Amikor a mag szaporodas Schizandra elkezd gyumolcsot       5-6 evben.

Citromfu nemreg valt nepszeruve a kerteszek, es keresnek egy lehetoseget           ultetett a dacha ez meg mindig egzotikus, de ez           hasznos es vonzo legyen a szem bogyo bokrok.  Nagyon egyszeru es megbizhato modon reprodukalni magnolia - root lo.       A regi bokor szolo alany es a no egy fiatal indulnak       hajtasok.

Kora tavasszal, akkor valassza ki a legerosebb hajtas el a bazis       bokor, ovatosan kiasni a ollok es vagott resze a rizoma es       fiatal gyokereket.  Azonnal fel az allando es zamulchirovat. Ezt a jaratot fog       a szem 2-3 ev.

A jarulekos gyokerek szolo elkezd noni egyidejuleg felolvasztas       talaj 2-3 cm, es megall a novekedes lefagyasztas utan.  A legjobb idot a telepitesi magnolia allando a masodik       fele aprilisban. Citromfu dobtak a godorbe ultetesi melyseg 40 cm atmeroju       50 cm

Ha nem eleg termekeny foldterulet leszallas godorben altal 8-10 kg       humusz vagy komposzt, es 200 g szuperfoszfat. Az allando novenyek       lehet ultetni korban 2-3 ev koruli trellises vagy keritesek tavolsagban       1,5-2 m uzemenkenti masik. Amint a szolo megmenekulnek a       kell lekotni, ellenkezo esetben a novenyek nyujt boseges gyoker novekedeset, es nem veszik       a gyumolcset.

Termeszetvedelmi magnolia:           A talaj a novenyek jobban, nem csak nem asni, de ne lazitsa meg,           hogy ne sertse meg a feluletet gyokereit. A talaj alatt cserjek kell az egyes           tavaszi talajtakaras. Talajtakaro evben pereprevaet valik mutragya.

Jobb Schizandra noveny eltavolitani a szaraz es a felesleges surito bokor       hajtasokat nyaron es osszel, mint tavasszal a novenyek metszese erosen aramlo       le, amely kimeriti a szolo. Ugy tartjak, hogy a Schizandra Kinai nem fel a fagy,       de a mi viszonyaink kozott, lehet termeszteni csak menedeket a teli       idoszakban.

  

magnolia, magnolia kinai, a citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..