Narancs es gyumolcs

  

Schizandra gyumolcs a citrom barack birs birs gyumolcs birsalma citrom citrom torta citromfu citromle citromsav fajta barack gyumolcs birs japan naspolya japonica kajszibarack magnolia kinai narancs narancs etrend narancs narancs olaj narancsle naspolya oszibarack sargabarack sargabarackmag olaj

A citromsav a gyumolcs

A citromsav a gyumolcs

citromfu.   Ha beszelunk a bajnok, a tartalom citromsav a gyumolcs, akkor - Schizandra kinai, amelyben azt 69,9%. A C-vitamin a gyumolcs - 26-35 mg%. Ezeken kivul ket hasznos osszetevoket, Schizandra is schisandrine, amely egy frissito hatasa, legfeljebb 100 mg%-P-hatoanyagokat, E-vitamin, tanninok es illoolajok. Kabitoszer magnolia javitjak a mentalis es a fizikai teljesitmeny, az ellenallo kepesseg novelesere a kedvezotlen hatasokat.

Kulonosen jo hatasa nyilvanul utan egy hosszu szolo az izom-es mentalis stressz, mert fokozza a szenhidrat-anyagcsere anaerob korulmenyek kozott, felgyorsitja a kialakulasat ATP. Ez viszont noveli az ellenallast oxigen ehen, ha a kellekek kimerultek a szovetekben anyagok - energiaforrasok.   Ugyanakkor a Schizandra - nem kabitoszer, hatasmechanizmusa elter a hatasmechanizmusa kemiai stimulans.

Miutan a szolo nem a fazis a depresszio, jellemzo gyogyszerek, mint az amfetamin vagy a koffein.   Y magnolia - sokfele hatas. Noveli a szervezet ellenallo toxinok szen-monoxid gaz, nitrit, cianid-vegyuletek, altatok, gyogyszerek, neuroleptikumok es egyeb anyagok, amelyek nyomaszto az idegrendszert.

Nagyon hatekony droghasznalat kezeleseben magnolia termikus es kemiai eges es a fagyas, a fertozo betegsegek (verhas, enterocolitis, szamarkohoges), peptikus fekely es a psoriasis, valamint nehany errendszeri betegsegek - vegetodistonii, alacsony vernyomas.   Ellenjavallt gyogyszereket a magas vernyomas es angina magnolia, atherosclerosis bar jelentos terapias hatast.   Kulonosen figyelemre melto ez a noveny, hogy jol erzi magat, es meghozza gyumolcset Kozep-Oroszorszagban.

Citromfu - hegymaszo szolo akar 15 meter vastag, es akar 2,5 cm. Az osszel boritja csokrok kis gyumolcsot citromos izu. By the way, az iz es szag jellemzo minden noveny reszeit, mert a novenyi szovetek szamos olyan illoolajok.

Citromfu - a kultura feny-igenylo, tenni ugy, hogy kozvetlen napfenytol megvilagitott a noveny a nappali orakban. Azonnal partra kell asni a tamogatast, ugy, hogy a noveny kepes volt csavarja. Ne feledje, hogy a tamogatas nagyon eros, hiszen a tomege a levelek a novenyek igen magas. A nyilvanos helyen felrobbantottak bokor szolo, mert nagy vitorlafelulet tonkreteheti a gyenge alapokra, es torje le a bazison.

Ugyanakkor a szolo viragok ferfi es noi, annal jobb Schizandra gyumolcs kereszt beporzas.   Novenyek ultetett godrokben, vagy (egy), vagy az arokban (ket). Amikor a novenyek, vegye figyelembe, hogy a gyoker rendszer talalhato elsosorban kozeleben a talaj felszinen, asni egy arkot melysege 40-50 cm, 60 cm szeles

aljan fekudt talajviz szilankok a torott tegla, vagy egy reteg 10 cm-es felso retege termekeny talaj onteni 25-30 cm, jol ontozott, majd ultetett palantakat. Ultetes utan, a viz, hogy szukseg van ujra.   Szaporitott novenyek reteg, gyoker csecsemok, dugvany es magvak. A leghatekonyabb tobbszorozes magvak, amelyek vetes utan kozvetlenul aratas gyumolcs osszel. Tavasszal vetes a magokat egy honappal korabban ultetes retegzett a nedves homokban homersekleten 17-20 fok.

Ha a magvak kiszaradnak, fel tudnak menni csak egy evvel az ultetes utan. Ket ev palantakat ultetnek tavasszal egy allando helyet.   Citromfu szereti a laza, termekeny level humuszban gazdag talaj.

Nem tudja elviselni a friss tragya es a savas vizes elohelyek.   Etesd meg a novenyek harom alkalommal a vegetacios idoszak: kora tavasszal, igy a hamu (nitrogen mutragya okozhat eros novekedest a hajtasok, amelyeket nincs ideje a teli odrevesnet es fagyassza kicsit) viragzas elott - csontliszt vagy szuperfoszfat dupla - 10 g, kalium-so - 13 g, vagy kalium-klorid - 8 g, a karbamid - 10 g per 1 negyzetkilometer.A citromsav a gyumolcs meter. Szuperfoszfat mutragya kiad egy harmadat ugyanezt a szamitast a betakaritas utan (az osszes mutragya, kiveve a hamut, hogy a folyadek kutakba, vagy hornyok).

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. citromsav
  2. sargabarack
  3. gyumolcs birs

  

gyogyszerek magnolia, magnolia kinai, citromfu, citromsav, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..