Narancs es gyumolcs

  

Citrom

A csalad rue.  Evergreen. Viragzik egesz evben szamos           szor. Viragok illata.

Ragyogo sarga gyumolcsok kepzodnek elsosorban           agak nem kevesebb, mint negyedrendu. A gyumolcsot termelnek rovid agak           - Plodushkah. Erett gyumolcs lehet akar ket evig marad a noveny,           valtozik a szin a zold, majd ismet lesz egy sarga-arany.  Szoba citrom kepest a foldon egy vekony bor,         kevesebb, magvak es meg illatos.  Meyer citrom.  Kulonbozo novekedesi es torpeseg jo termo.

Taste gyumolcset savasabb, mint mas fajtak a citrom, es gyumolcs enni nem erett. Tobbszor viragzo, koraerettseg, dus gyumolcstermo Meyer citrom, hogy ez egy erdekes szoba kultura. Foto: Sergey Razuvaev N.  Pavlovsky citrom.  Shade-fa magassaga 1,5-2,0 mtipusai citrom gyumolcs           150 gramm tomegu, de lehet, mintegy 500 vekony heju, illatos.

Ez           citrom a belteri kornyezetbe konnyen szaporitjak vegetativ uton. A           minden ismert Lemon ez a legalkalmasabb a szobaban kultura.  Uj gruz citrom van egy enyhe tang.

A gyumolcs szinte magnelkuli. Kezdodik a gyumolcsot           Kesobb Pawlowski Lemon. Viragzo es termo egesz evben           (Grade tobbszor viragzo). Eroteljes fa terjed korona es a nagy           szamu tuskek.  Genoa.  Slaboroslyh           fa nelkul tovis. Nagyon magas hozamu fajta.

Quality gyumolcs magasabb, mint a           egyeb fajtak. Abban az evben tobbszor is viragzik.  Lisszabonban. Elenk           fa sok tovis. Grade tobbszor viragzo, toleralja           magas homerseklet.  Ural citrom nott a korral, Peter I. Nagyon gyakori lakoi az Ural           varosok - a Szverdlovszk, Cseljabinszk, Zlatoust, stb  CARE Homerseklet: citrom igenyes           A feny es a ho.

Bimbo, viragzas es gyumolcs meg a legjobb           fordulnak elo az atlagos homerseklet a levego es a talaj + 15-18 ° C.  Telen, citrusfelek tartalmaznak ajanlott a ragyogo hutokamra           (Akar 12 ° C). Hianyaban a hideg teli vezethet, hogy a novenyvedo           zaplodonosit nem. Ezen kivul a citrom erzekenyek az eghajlatvaltozasra.

Ha meg a termo fa az utcan, mert az eles Modositasok es nappali temperautrnogo rendszert, akkor elveszitheti elonyoket, sot a levelek, ami a klimavaltozas lehet hianya termotest es sluduyuschih evben.  Vilagitas: Vilagos szort fenyt. Will           valamint kozel a keleti es nyugati ablakokkal.

Pritenenie a kozvetlen napsugarzas           A tavasz es a nyar folyaman a legmelegebb orakban. IMON kapcsolatos rovid napos noveny, azaz tul sokaig konnyu nap, mennek a novekedes es a termotest kesik.  Ontozes: Nyaron es tavasszal 1-2 alkalommal bosegesen           nap meleg vizzel telen es mersekelt ontozest ritka - 1-2 alkalommal hetente           es meleg vizzel.

Meg telen nem szabad megengedni peresushki foldon           koma, mert vezet curling a levelek es lemetszes nem csak a levelek           es a gyumolcsok. Masreszt nem szabad elfelejteni, hogy a boseges nedvesseget           novenyek elpusztulnak. Kezdve oktober csokkenti ontozes. Ahhoz, hogy a legzes gyokerek es megakadalyozza stagnalas a viz a fazekban, a felso reteg foldet idorol idore proryhlyayut citrom.

Paratartalom: citrom rendszeresen permetezni           A nyaron, de ha tartalmazza a teli zart a kozponti           futes, majd megszorjuk a telen. Ha a tartalom egy szobaban egy szaraz           levego citrom megtamadta kartevok (atkak, rovarok). Az optimalis paratartalom 60-70%-os citrom, ez altalaban eleri vagy meghaladja 20 ° C  Transzplantacio: Fiatal citrom           fakat kell ultetni egy modja atrakodas evente.

- Betoltese           nem kell tenni, ha a gyokerek a novenyek nem           opleli fold com. Ebben az esetben elegendo helyett a lefolyo, es a felso           talajretegekben a bankban.  Termo Lemon fak atultetett csak egyszer 2-3           evben. Atultetett megkezdese elott a novekedes.

Vegen a novenyek novekedeset           transzplantacio nem ajanlott. A  transzplantacio nem           erosen, hogy elpusztitsa fold com. Biztositasahoz szukseges a jo vizelvezetest.           A gyoker galler az uj pot kell ugyanazon a szinten, mint           volt a regi bankot.  A fold fiatal citrom 2 resz           gyep, 1 resz level talaj, 1 resz komposzt tehen tragyabol           es 1 resz homok.

Talaj felnott citrom: 3. resz           gyep, egy resze a level, 1 resz komposzt tehen tragyabol, 1           A homok es kis mennyisegu olajos sar.  Tragya citrom:           elso feleben a nyari ontozes mutragya-felhasznalas. Ez noveli a cukortartalmat           gyumolcs es csokkenti a keseru iz, ami jellemzo a citrusfelek           szobahomersekleten kultura. Az uzem a nagyobb szuksege, mint a mutragya           ez regebbi es hosszabb az egyik a bankot.

Mutragya utan           ontozoviz. Az ujabb mesterseges feny citrus           Telen is kell tragyazasara.  Terjedese: terjedese vegzik citrom           altalaban oltas, dugvany, retegezes es a vetomag.

A belteri kornyezetben           A leggyakoribb modszer a szaporodas egy citrus bevagasok,           de hogy a kulonbozo citrom, teljesen felszerelt           A terem a kultura, szukseges, hogy tavolitsa el oket magrol vetett a szobaban           es a no bent.

  

citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..