Narancs es gyumolcs

  

Belteri citrom

Szoba citrom

szoba Lemon, mandarin fa  Homeland citrom fa Azsiaban, ahol a tropusi eghajlat tokeletesen alkalmas orokzold evelo. A termeszetben Lemon fa elerheti a 3-lab, de bizonyos esetekben.

Ugy tunik, otthon felnoni Lemon fa nem lehetseges, de a valosagban kiderult, sokkal konnyebb. Annak erdekeben, hogy buszke a sajat szoba citrom, csak idore van szukseguk a noveny egy magot a foldbe. Azonban valoszinu, hogy novekedni fog az wildings, amelyek ritkan viragzik, es meghozza gyumolcset.

Ahhoz, hogy unnep az otthoni gyumolcs, a legjobb, ha megvasarol egy kis citromfa egy szakuzlet. Egy masik szep pillanat a levelek a belteri citrom tartalmaznak illoolajok, ami segit gyorsan jon a hang. Ha megfelelo ellatast egy cserepes citrom, s hianyzik a melegseg, feny es a nedvesseg, akkor kerjuk, hogy a savanyu ajandekokat egesz evben.  Ami a mandarin fa, akkor is novekszik, hogy a magot.

Ebben az esetben annal nagyobb az eselye, hogy mandarin fa lesz alkalmazkodni az otthoni. Ugyeljen arra, hogy ujra pot meg evente, ez egy szukseges feltetele a novekedes mandarin fa. Amikor elkezd gyumolcsot, majd a transzplantaciot kell vegezni legfeljebb ket alkalommal harom evre szol.

Tangerine fak igenyel gazdag mutragya nyaron fog adni a gyumolcs edes ize.  Ezek a citrusfelek hozza az otthoni legkor orokos nyar es tamogatjak az immunrendszert szezonalis leguti megbetegedesek.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. narancsolaj

  

citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..