Narancs es gyumolcs

  

Osszetetele birs

100 g tartalmaz 8,9 g egy birs  , Ebbol 7,0 g fruktoz, a tobbi - glukoz es szacharoz. Birs gazdag provitamin  Es szamos mas makro-es mikrotapanyagok. B a birs van  es a natrium. Birs alma es gazdag citrom acid. A sok is tartronovoy sav es pektin. A megfeleloen fozott lekvar es zsele a birsalma  hasznos gyulladasos belbetegseg.  Hasznos es gyogyito tulajdonsagai a birs. Hasznalata birs

Quince juice keszult erett gyumolcs. Birs gyumolcsle frissito, fertotlenito, osszehuzo, verzescsillapito es vizelethajto tulajdonsagait.  Hasznos tulajdonsagai birs nyilvanvalo anaemia, sziv-es errendszeri betegsegek, legzoszervi betegsegek, gyomor-bel traktus  , Es az asztma. Juice es pep a fott vagy sult birs gyumolcs - jo hanyascsillapito. Elfogadott  birsalma le 0,5-1 pohar etkezes elott.

A kedvezo tulajdonsagai minden fajtaja birs pozitiv hatassal van a pszichere osszetetele birs : osztonzi, javitja a hangulatot. A test a rogzites, igy kell hasznalni megbetegedesek a gyomor es belrendszer, kiseri hasmenes es verzes.  Birsalma le igy sokkal konnyebb asztmas. Birs hasznaljak betegsegek a ful. Osszetetele birs

borogatas es testapolok a birsalma levet hasznaljak prolapsus a vegbel es a vegbelnyilas repedesek. Nyalkas fozet magvak (5-10 g 100 ml forralt vizzel, hogy hozzon letre egy nyalkas tomeg) hasznalnak belsejeben egy evokanalnyi haromszor-negyszer egy nap  bronchitis, hemoptysis, mehverzes  es kulso formajaban kremek, mint gyulladascsokkento szer es a bevonat szemgyulladas, mandulagyulladas (egy oblites), egesi serulesek es a bor irritacioja.  Erett birs magvak es hasznalt kozmetikumok.

Gyumolcs otthon lehet fott es testapolok  . Ha hozza  novenyi es allati zsirok, tojassargaja, zabpehely, kemenyito, azok megfelelo  es.  Nyak kepzodik a magok a birs, hatekony gyulladascsokkento es borpuhito. Keszitette az infuzioban vagy vizben, egesz magvak (csiszolasara, hogy mergezo glikozid amigdalin vonnak). Nyak is alkalmas kezelesere eg es olajos seborrhea fejet.

Ive hosszukas (level). Az infuzio 5 g levelek Ontsunk 1 csesze forro vizzel, forraljuk vizben furdo zart enamelware 25 perc, hutott szobahomersekleten 45 percig, csatorna, nyomja ossze, es toltsuk az eredeti elore forralt vizet. Taroljuk hutoszekrenyben 3 napig. Take 2 evokanal. kanal 34 alkalommal naponta etkezes elott egy eros kohoges, asztma, horghurut.

Hogyan kell alkalmazni es a kezeles birs. Quince juice  Birs gyumolcs szolgalt gyogyaszat osidok ota.

Hagyomanyos gyogyitok sok orszagban fozott gyumolcsok es a fozet ezek szeles korben hasznaljak a gyomor-belrendszeri betegsegek, hogy javitsa a tevekenyseget az emesztorendszerben. Megallapitotta, hogy a birs jotekony hatassal szivveres, emelyges, sargasag, hasmenes.  Kesobb vilagossa valt, hogy  birs gyumolcsot osszehuzo, vizelethajto, verzescsillapito, fertotlenito, elosegitik megszunese hanyas es birs magvak - arnyekolas, borapolo, gyulladascsokkento es fertotlenito tulajdonsagokkal.

Eppen ezert a klinikai gyakorlatban a nyalkas leves a magok a birs - a kohoges, veres szeklet, a meh verzes, hasmenes. Fozet magvak fogyasztasa es a kulso: a kozmetikumokban, mint olyan eszkozon, hogy enyhitik a bor, valamint a kremet a szembetegsegek, hogy oblites angina.  Talalhato a bor a gyumolcs a birs, hogy az etel finom es kellemes AROMAT savanyu izu.

Tea a birs gyumolcs szolgal vizelethajto az odema a sziv-es errendszeri eredetu. Tovabba, tea a magvai hasznaljon kohoges, akut legzoszervi megbetegedesek. A friss birsalma gyumolcsokbol 30 mg / kg  Ezert a kivonatot szamukra eloirt verszegenyseg es mas betegsegek.

  

citromsav, gyumolcs birs, birsalma, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..