Narancs es gyumolcs

  

Kinai birs

A masik nagy birsalma novenyIve Kinai (Latin Pseudocydonia sinensis). Ketsziku zarvatermo novenyek a csalad Pink (a sorrendben Rosaceae), oshonos Kelet-Azsia ...  Ez a fokozat szarmazik valasztok (TS Vasilenko, IM Ryadnova) krimi Kiserleti Allomas VIR a birs fakat oshonos formakat. Ez a fajta oszlik foleg az eszak-kaukazusi regioban.

Csak ...  Jelenleg a termelok es tenyesztok tudjak, nincs tul sok fajta birs. Minden fajta ennek a csodalatos es nagyon hasznos fa elve besorolas lehet osztani bizonyos ...  Az egykori Szovjetunio teruleten birs meglehetosen ritka, bar a deli teruleteken is latja a nagy kertek, hogy jol meghozni gyumolcset, es elo a jo novenyek. Ennek ellenere az allampolgarok Oroszorszag es ...

Veletlenseg egy jo dolog. Vegtere is, az ugy be kerteszek Teplovsko grade birs. volt, nyert a falu Nachalova, hogy a Astrakhan tersegben, megjelenese a helyi (fel-) ...  Elegendo kulonbozo birs fajtak mar kinyomtatott Oroszorszagban Teplovsko birs, Krasnoslobodsk es masok. Ezek a fajtak a birs, abbol az allomas VIR, Volgograd regioban nagyon kulonbozo ...  Birs nagyon izletes, a csipos iz, es finom illata egy bizonyos gyumolcs.

Az Ukrajna es Oroszorszag a gyumolcs talalkoztak a kozelmultban, mert a termesztese ezek a gyumolcsok nem ... Kinai birs Mindenfele illatos birs es illatos gyumolcs fenyes sarga bor es egy kerek vagy enyhen korte alaku. Altal propagalt vetomag vagy palantak.

Kulonosen izgalmas es gyonyoru viragzo, ...

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange
  2. Lemon

  

birs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..