Narancs es gyumolcs

  

Japonica tenyesztes

Korabbi festoi bokor nem tudja atadni kozombosen. A masodik, kevesbe gyakori nev  Ezzel a birs o tavoli rokona.  Chaenomeles alacsony cserje akar meteres viragzo nyar elejen, a voros-narancssarga viragai akar 5 cm atmeroju. Viragzo tart harom hetig, az also resze a gallyak, mintha teleszort tuzes rugyek.  Alakult viragok a regi hajtasok mellett az alapja a bokor, P foleg azok szamara, akik nyomvonal menten a foldre, es telen a hoval boritott.

Oszi az elobbi a viragok erett gyumolcs-alma, eheto es nagyon hasznos, gazdag C-vitamin A termotest henomelesa kell a helyszinen legalabb 2 a bokrok. Ok ultettek sziklakertek, az elso egy magasabb cserjek, sovenyek hasznaljak.  A novekvo es a gondozas.  Japonica egyre szereny, inkabb konnyu talajokon gazdag szerves anyag. Cserje tenevynosliv, de sokkal nagyobb viragok es gyumolcsok a legjobb teljes nap, nyitott helyen.

Chaenomeles nedvesseg igenytelen, de a forro, szaraz idojaras, az ontozes szukseges. Japan inkabb vedi a hideg szelektol a sor a kemeny tel, keves hoval a mi eghajlati lo fagyaszthato valamivel idosebb, meg kell vagni a foldre. Azonban a fagy serult bokor gyorsan helyreall rovasara gyoker hajtas, viragzas es termes csak ebben az evben nem varhat.  Tavaszan birs kell megtermekenyito szerves vagy asvanyi tragyak.

En mar lefektetett alatt bokor, hogy javitsa a humusz a talajban. Bush kivanatos formaja kivagtak az oreg, gorbe agak. Nyaron, viragzas utan, akkor is le kell roviditeni, hogy azok elkezdtek ag ki, amely egy suru koronat.  Reprodukcio.  Ultetesi anyag a japan birs tobbnyire vetese retegzett magvak.  A kifejezes mag tarolasara 2 ev, de a legnagyobb aranyban a csirazas frissen magrol ultetett a tel beallta elott.

Szinte biztos, hogy ugyanazt a gyokerezo dugvanyokat tavasszal. De elosztjuk a bokor, mint egyes forrasok tanacsot, nem tudom valas birsalma, valamint az utodok.  Birs a fozes.  Vegyunk 1 kg birsalma, 1,5 kg cukor, 1 csesze vizzel. Nos erett gyumolcs, gyujtott elott a fagy, gondosan mosott es felere csokken, vegye mag.

A gyumolcs kemeny, igy ez a muvelet idoigenyes. Keszult birs martott forro szirupot, es Forraljuk fel, es hagyja nehany orara. Ismet forraljuk fel es hagyjuk kihulni. Tehat nem meg 2 alkalommal, majd fozzuk addig, amig kesz. Pack akar forro, mert a jam jol megfagyas. Azt az eredeti edes-savanyu ize es szine eper lekvar.  Birs elokeszitese ugyanugy es eloallitasahoz.

Keverjuk ossze a cukor 1:1 aranyban (terfogat). Replacer Lemon kesz! Felveheti egy teaskanal vizet, es kap egy frissito ital, de a forro tea.

Ez egy nyers jam illatos es izletes, de egyben, es lesz egy jo megfazas megelozesere. Gyumolcs birs Japan igazi tarhaza a vitaminok (C, B, P, hanem tartalmazta a kalium, magnezium), minden tekintetben jobb chokeberry es egres, es a bokor olyan dekorativ, amely kepes letrehozni egy kis nyaralas kert a nyar elejen.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. orange etrend
  2. sargabarack olaj
  3. japan naspolya
  4. Gyumolcsok

  

birs, japonica, gyumolcs birsalma, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..