Narancs es gyumolcs

  

Japan birs noveny

Noveny japan birs szereny, de nem szereti a savas talaj pango viz, photophilous. Helyezze a keleti vagy a nyugati oldalon a kerti feszer, nem beszelve az eszaki, es a kivant hatas nem reszesul ellatasban nem ernek, a bokrok, telen kisse fagyaszthato.  A japonica zomok bokor, reszben lekonyulo. Bokrok egyre rovasara utodok, amelyek gyakran meghaladjak az anya hajtasok.

Ez az oka a talaj korul a birs, es mindig van egy laza, nem csavargo le a kovetkezo alkalommal nem karositja a feldolgozo vizszintes szara kuszik. A cserjek nonek atmeroju es 4 5 m  Birs hosszabb tenyeszido aprilistol fagy. Novelni az ellenallas az alacsony homerseklet es a jobb erese gyumolcsok nem tesznek nitrogen mutragya es szerves csak kis mennyisegben.

Foszfor-, kalium-es mikrotapanyag-mutragyak teszik szisztematikusan egy meghatarozott aranyt a kertekben.  Bar eleg japonica fagy, ho fedi. Tehat megbizhato, mert a bukas nem mindig segiti elo a keszitmeny a novenyek a telet.  magrol. Abban az idoben a termotest, hogy meg korai.  Elkeverni elore leforrazott fenyo fureszpor svezhenapilennymi.

Vetettek, amikor a talaj meg csak most kezd olvadni a ho meg nem ment teljesen. Meggyozodve arrol, hogy nem retegzodes csirazas gyenge.  Feldolgozas es a fakitermeles a raktarban arany es sarga szegmensei japan birs tarolt egesz es a maga nemeben oka az etvagyat. Csemege, es csak.  Betakaritas a japan birs kesobbi felhasznalas celjabol nem bonyolult, meg a kezdok szamara. En inkabb fozni forralas nelkuli, kompotot (sterilezes).

Az is fontos, hogy a feldolgozast a cukrot is hozzaadjuk a birs sokkal kisebb, mint az ures mas gyumolcs.  Vagas es helyezett uvegben (kapacitas 13 liter) kb 1 / 3 reszet lobules birsalma gyumolcsokbol, kioltja oket forralt vizzel, 2 perc utan ontsuk cukorszirup (korulbelul 300 g-ot 1 liter), es zarja be a fem fedelet. Hasznalja erre a celra es a muanyag fedelet ket kidudorodik.

Kompotot, fott es fedett muanyag fedellel is jol konzervalt az alagsorban ket evig.  Termeszetesen, mint kompot lehet kesziteni hozza mas gyumolcsot, es forditva, gyumolcs birs Japan hasznalhato adalekanyagok. Fozzuk tole, es finom kandirozott gyumolcsokkel. Elkeszites modja ugyanaz, mint a kandirozott gyumolcsok mas gyumolcsokbol, de az ize es megjelenese, azok jobb az osszes tobbi.

Sahara Rendszerint kisebb, az idotartam a fozes is csokken, kandirozott gyumolcs es fozzuk nehany trukkot.  Illatos alma lekvart kapott azzal a kiegeszitessel, birs barmilyen aranyban (altalaban 1:1).  Gyumolcsok birs japan es tedd a leves kaposzta. Kiderul, illatos, javitja az ize es a taplalkozasi minoseg, a jobb tartani nem savanyu szobahomersekleten 23 nap.

Shepel II

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. negyfele gyumolcs
  2. fajta sargabarack
  3. orange edes

  

japonica, gyumolcs birs, birsalma

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..