Narancs es gyumolcs

  

Birs csak a tokeletes megoldas

Cukor - 1,2-1,5 kg  Birs alaposan megmosta a "fegyvert", hamlik. Vagott minden egyes gyumolcs-be 4-6 szelet. Ovatosan tavolitsa el a kemeny mag. Akkor vagott keresre - dolkai, szeletekre vagy kockakra. Birs - csak a tokeletes megoldas

lelomboz, hogy a viz kiterjedt birs: birs es nem uszni a vizben, es ugyanakkor volt fedezi.  Tedd a tuz es fozzuk puhara. Birs megorzi nagyon jo formaban, igy nehez, de probald meg nem lenyelni, hogy ne szetesik.  Ezutan ovatosan elkapni a birs szeleteket egy reselt kanal, es tedd be nehany hajo.

Broth torzs. Ha nem atszivarog, sort nemileg zavaros.  Ez a fozet, meg kell a 2 csesze, es 2.5 is -, hogy minden attol fugg, hogy milyen lekvart tetszik, es mennyi cukrot tetted.  Ennek alapjan, husleves es cukorszirup szakacsok: tobb mint alacsony langon, alkatreszek elalvas cukor huslevest.  Amikor a szirup kesz, tedd a fott szeletelt birsalma.

A szakacs korulbelul 7 perc alatt a magas ho, majd kapcsolja le langot, es paroljuk, amig a birsalma szeleteket nem valik atlathatobba es a szirup nem fog egy szep rozsaszin. Probalj meg nem lenyelni. Es ne felejtsd el eltavolitani hab.

Ha ugy hatarozott, hogy Lemon, majd tegye egyutt fott szeletek, elore provernuv egy husdaralo.

  

birs, birsalma, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..