Narancs es gyumolcs

  

Birs lekvar

Birs - csak a tokeletes megoldasMert a birs gyumolcs, kemeny, akkor annak nyers formaban nem mindig jo. Ezert lekvar birs- csak egy idealis megoldas. A szakacs a birs, erett birsalma jobb hoz.

Meg kell vilagos sarga. De ha nem talal ilyen birs, lehet kapni kevesbe erett es balra aztassa nehany napig. Legyen erik a konyhaban. Mar csak igy van, es nem az utolso alkalom, fott birs. Mielott leiro reszletes recept Latni akarom, milyen lekvart a kedvenc tea mindig meleg, a teli szezonban.  , Kilogrammonkenti birsalma hogy egy kilogramm cukrot.

Quince mosni, nem kell tisztitani. Vagjuk vekony ek. Egy masik serpenyobe, es toltse cukorral alszik vizzel. Eleg, hogy fedezze a cukrot. Vegye fel a tuzet, es hogy a forraljuk. Ezutan ontsuk a forro szirupot egy serpenyoben, amelyek darabjai a birs.

Vegye fel a tuzhelyre, es fozzuk at alacsony langon, amig suru szirupot. Ez a lekvar nem tul folyekony. Tekintettel arra, hogy a birs elnyelik sok vizet, ez lesz eleg vastag. Nagyon illatos!  Keresek egy kilogramm birs es egy kilogramm cukrot.  Birsalma szeleteket rezhkm igy.

Cukor megtelnek vizzel, es felgyujtottak.  Adja meg a felforraljuk.  Toltse forro sziruppal birsalma.  Es fozzuk alacsony langon, amig suru szirupot.  Ha hoite, hogy a birs volt, nem tul puha, megszorjuk egy kis elso citrom juice.

Bon Appetite!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. naspolya

  

citromle, birs, birsalma, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..