Narancs es gyumolcs

  

Gyumolcs birs hasznos tulajdonsagai

A gyumolcsot a birs is osszehuzo, vizelethajto es osszehuzo intezkedesek. Ezek hasznosak a betegek tuberkulozisban, bronchitis es akut leguti megbetegedesek. Savanyu birs erositese gyomor jobb, mint az edes, de edes fajtak erositi az idegrendszert, segit enyhiteni fejfajas, orrfolyas es a bizalmatlansag, serkenti az agymukodest, javitja a hangulatot, noveli az etvagyat.

De emlekeznunk kell arra, hogy a tullepest a hasznalata birsalma savanyu hasmenest okozhat. Ugyanakkor a keleti orvosok ajanlom ha hasmenese van vagva a birs gyumolcs 4,3 darab, tolto oket 1 liter vizet, tedd a tuzet, forraljuk 30 percig, es az ebbol eredo torzs a huslevest es inni. Gyumolcs birs hasznos hasznalni kezelesere sargasag, hugyuti-, meh-, a konnyu gyulladas a gyomor, a magas vernyomas es mas sziv-es errendszeri betegsegek.

Kikuszobolik rossz lehelet, azok hasznosak terhes erositeni a magzat.  Birsalma levet, amely segitsegevel nyert facsaro, ajanlott inni kezeleseben a veres hasmenes es hasi verzest. O is van hashajto hatasa, segit a puffadas. A kezelest az aranyer van szukseg, hogy egy fel csesze birs le, ontsuk tort szemek azonos gyumolcsot, keverjuk meg, es inni.

A gyumolcs birs szakacs lekvarok, ami felpuhitja a kohoges az akut leguti fertozesek es segit az angina pectoris. A lekvar es kompot a birs megorzott Tanon, amelynek osszehuzo hatasa, es segit megelozni es megallitani a verzest. Ha a lekvar hozza a levet menta, ez segit megelozni a hanyast. Akkor fozni birs szirup, amely segit a gyulladasos folyamatok a belben.

Es ha hozzaadjuk a szirupot juice Lemon, kap a tokeletes frissito italt es egy jo modja annak, hogy erositse a szivizom es a gyomor.  Jo gyogyito tulajdonsagai gyumolcset birs vetomagok, foleg vetomagot wildings. Nyalka a mag ismert jelenti, hogy enyhitse a szaraz kohoges es megfazas torok. Ez csokkenti a lazat, kezeli gyulladas a szajban, segit eltavolitani a szekrekedes.

Ahhoz, hogy penzt, birs vetomagot toltse vizzel (1:10), es hogy a folyadek belsejeben egy evokanal, 3-4 alkalommal egy nap. Birs vetomagot valadek segiti a Nap es a haztartasi eg. Ha megy napozas, a legjobb, kenje a bort a nyalka, hogy ved a leeges ellen. Birs magvak szetragni fajdalom enyhitesere.  Birs hasznaljak kozmetikai celokra.

Flesh dorzsolni a bort, hogy javitsa arcszine. Ha heja gyumolcsot birs atitatott vodka (15 nap), majd higitsuk fel ezt tinkturat vizzel (1:1), kapunk egy jo kremet elleni rancokat az arcon. Teszta, keszult tort gyumolcsok es levelek a birs, a helyezett a szemhejon, hogy tavolitsa el a gyulladast. Ugyanez a paszta hasznalhato kezelesere harap a mergezo rovaroktol.

Tort elhagyja a birs, rahelyezve gennyes fekely is segitsen neki kezelest.  Birsalma birs Desszert - 550 g vaj - 25 g mez - 25 g Toltet: mandula hamozott - 90 g mazsola - 50g cukor - 5 g krem: suritett tej - 40 g vaj - 50 g .  Birs hejat, es tavolitsa el mag. Vaj es mez ostor, amig habos tomeg es a dolgok a kevereket egy birs.

Kovetkezo, goz 35-40 perc, huvos es tedd a toltelek keszult parolt mazsolat es a diobel. A vaj es a suritett tejet fozni a kremet, ami ontjuk a lehutott es birs.  Birsalma, sult rizzsel  2-3 adag: birsalma - 3 db., Rice - 3 evokanal. l., cukor - 1-2 evokanal. l., mazsola -1 / 2 csesze, olvasztott vaj - 3 evokanal. l., hamozott dio -1 / 2 csesze.  Mossa birs, vagja el a mag a magok.

Rice sort, mossuk, es addig forraljuk, amig puha. Ontsunk forro vizet a mazsola es a 30 perc utan a doles egy szuroedeny. Kernelek chop.

Rice kevert mazsola, dio, cukor, es toltse ki az ebbol eredo kitoltesevel az elokeszitett birsalma. Helyezzuk a kikent tepsi vajjal. Sussuk a sutoben, kozepes homersekleten.

Forron, vajjal, cseresznye lekvarral vagy som.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. izesitesere
  2. Roviden a elonyeirol narancs
  3. Szulofold citrom
  4. sargabarack

  

citromle, terhes nok, a gyumolcsok a birs, birsalma

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..