Narancs es gyumolcs

  

Birs szokatlan es hasznos noveny kulonosen a nok eseteben

Birs - etonebolshoy bokor wc ladkimi hasonlo alma gyumolcs. Ezek kozul, lekvar, dzsem, hogy desszertek. Birs szokatlan es hasznos noveny, kulonosen a nok eseteben. Itt miert - ugy velik, hogy a friss leve birs nagyon hasznos is ipomogaet  .  Birs nagyon nepszeru a gastritis, colitis, akut leguti fertozesek, kohoges es horghurut.

A kulso hasznalatra birs kezelesere hasznaljak egesi serulesek, sebek, dermatitis. Akkor oblitse ki a szajat dlyazazhivleniya ingereket.  Betegsegek az emesztorendszer sikeresen kezelni ezt a szokatlan gyumolcsot lehet hasznalni abban az esetben is a mergezes. Hasznos is, es a birsalma magvak - anyaguk gyogyteakat es tinkturak.  Vannak szep kilatassal a birs, amelyek nem kevesbe plezny. Peldaul - japonica.

A gyumolcsok tartalmaznak szamos szerves savak es a tanninok. Pody birs amelyek sok pektin, ami azok hasznalatat szuksegesse a kovetkezo teruleteken: a radioaktiv szennyezodes es a dolgozok veszelyes foglalkozast.  C-vitamin tartalma japonica a versenyt a Lemon.

A lechenye tulajdonsagok csak meg nagy mennyisegben tartalmaz C-vitamin, karotin, fenolos vegyuletek. MARGNY, foszfor es kalcium is talalhato birs nagy mennyisegben.  Ha csokken a gyomor savtartalma - az SAP birs.

Viragok a japan birs segitseget kohoges es horghurut - Szaritott szines toltse forro vizzel, es ragaszkodnak 1 orat, azutan vegyen egy fel csesze naponta 3-szor.  Birsalma nem olyan nepszeru gyumolcs az eszaki, de ha veletlenul megvenni - biztositani kell, hogy az egeszsegugyi ellatasokra.

  

birs, japonica, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..