Narancs es gyumolcs

  

Birs egy gyumolcs alacsony cukortartalmu

Birs egy gyumolcs, alacsony cukortartalmu, , es ebbol kovetkezoen alacsony a kaloria (25,2 kcal 100 gramm). Hatranya, hogy a legtobb esetben, ezek a gyumolcsok egyutt hasznaljak a cukor, igy mukodik kaloria ezt a termeket.

A gyumolcsot tartalmaz, sok vitamint es asvanyi anyagokat, rostokat es sok tanninok, almasav, amely fertotlenito tulajdonsaguak, es elosegiti a kivalasztast a hugysav, kalium, elengedhetetlen a termelesi es atadasa az uj impulzusok es a normalis izom tevekenyseg. Kalium is reszt vesz a vizhaztartast belul es kivul a sejteket.  Tartozik a csalad alma es korte, ez tekintheto a tavoli rokona.

Ezek a gyumolcsok termesztese meleg mersekeltovi delnyugati azsiai es a kaukazusi regioban. Gyumolcs alaku korte, es egy arany-sarga a heja. Amellett, hogy esznek nyers, hasznaljak oket, hogy a zsele, lekvar, stb

azt javaslom, hogy fontolja meg a jotekony hatasa birs , egy  Tapertek: A tapanyagok szama jelen 100g termek.  Szenhidrat 15,3 g  Cukrok 12,53 g  Elelmi rost 1,9 g  Zsir 0,1 g  Feherje 0,4 g  Viz 83,8 g  Niacin (B3-vitamin) 0,2 mg  B6 vitamin 0,04 mg  Vas 0,7 mg  Gyumolcsok gazdag elelmi rost, jok az emberek probalnak fogyni es egeszsegenek megorzeset a szervezet.

Is, ezek a gyumolcsok is buszkelkedhet, hogy antioxidans tulajdonsagai segitik a szervezetet a szabad gyokok elleni kuzdelem, es csokkenti a rak kialakulasanak kockazatat.  Szamos tanulmany azt mutatja, hogy ezek a gyumolcsok is kulonbozo anti-virus tulajdonsagokkal.  A fogyasztas hasznos szenvedok gyomorfekelyt.  Juice birs, ismert, hogy frissito, fertotlenito, helyreallito, verzescsillapito es vizelethajto tulajdonsagait.

Ez hasznos ember szenved verszegenysegben, sziv-es errendszeri betegsegek, legzoszervi betegsegek, gyomor-bel traktus es az asztma. Azt is hasznaljak antirvotnoe eszkoz. Ugy tunik, hogy eszik a gyumolcsot hatekonyan az optimalis egeszseget. Nem csak elosegitik az emesztest, hanem segit csokkenteni a koleszterinszintet.  A jelen kalium segit a szervezetnek tartani a magas vernyomas ellenorzes alatt.

Vitaminok tartalmaz ez a gyumolcs segithet csokkenteni a kockazatot a sziv-es errendszeri betegsegeket okozhat.  Ha enni ezeket a gyumolcsok rendszeres, azok szamara hasznos ember szenved a tuberkulozis, a majbetegsegek, hasmenes es a verhas, a maj betegsegei a szem.  Miatt antioxidans tulajdonsagait, ezek a gyumolcsok nem ugy tunik, hogy hasznos a stressz feloldasaban, es elerni a nyugalmat.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Peach

  

birs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..