Narancs es gyumolcs

  

Az erett gyumolcs a birs

Az erett gyumolcs birs tartalmaz nagy mennyisegu cukor, mint a szacharoz (akar 10,85%), a glukoz, fruktoz, Lemon, Wine almasav, pektin, illoolajok, tanninok, vas, rez, asvanyi sok, nitrogen vegyuletek, illekony termeles, C-vitamin a bor, a gyumolcs talalhato pellargonovo-etil-es az etil-eszterek enantovo amelynek gyumolcseit a birs fa egyedulallo ize van. Birs magok is tartalmaz sok ertekes anyagokat, mint peldaul kemenyito, zsiros olajat, feherjet es tannin.

Az erett gyumolcs birs felhasznalasa vizelethajto, osszehuzo, antiszeptikus es verzescsillapito. Birs segit megallitani a hanyas, es a magok borpuhito, boritekolas hatasa, kiveve, hogy vannak antiszeptikus es gyulladasgatlo tulajdonsagokkal rendelkezik.  Keszult a gyumolcs a birs tea, hasznalt vizelethajto az odema a sziv-es errendszeri eredetu, tea a magokat a birs is hasznalt akut leguti fertozesek es kohog.

Mivel a legujabb gyumolcs birs tartalmaz 30 mg / kg vas, keszult kivonat, amelyek eloirt kezelesere verszegenyseg es mas betegsegek.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. sargabarack
  2. Orange egy igazi betukkel ...

  

birsalma, birs gyumolcs, citrom

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..