Narancs es gyumolcs

  

Az arany birs

Ezek illatos gyumolcsok osszel savanykas savanyu izet. Az arany birs olyan nehez, hogy csak a ketsegbeesett lehet dogryzt nyers gyumolcs a vegere. Nem ok nelkul idejen az okori Romaban a menyasszony es a volegeny is enni birs, egyutt sikeresen lekuzdeni az elet osszes csapasok. De eteleket birsalma, ismert finom iz, aroma-es egeszsegugyi ellatasokra.

Az East gyumolcs birs venni egy szimbolum a tisztasag es az egeszseg. Es ez nem veletlen, orvosi tulajdonsagait ismert Avicenna, aki ugy velte, hogy egy jo eszkoz javitasa emesztest. Birs jol mukodik a szivveres, megszunteti a fejfajast, erositi a majat, noveli az etvagyat. Belelegzese az illata birs javitja a kozerzetet, noveli a termeszetes erok, a test. Infuzio a levelek haj erosebb. Juno korona, diszes lany gyonyoru haja szott a levelekbol egy birs.

Quince juice nagyon jo, hogy segitse a masnapossagot.  Sertetlen gyumolcsoket lehet tartani friss birs, amig januarban vagy februarban. Altalaban, azt hasznalja oket kulonfele desszertek, koretkent a husetelek vagy rizotto.  . Ehhez gyumolcshej es vagott gyumolcs birs, eltavolitja a magot. Forraljuk 200 ml vizet ket kanal mez es fahej. Tegye a birs es fozzuk puhara. Vegye, csatorna.

Vagjuk a birs vekony szeletekre. Tedd a 400g leveles teszta a nyomtatvany aljara, igy a kis oldalon. Egyenletesen kenje be a tesztat lekvarral. Tegye a birs szeleteket egy spiral.

Grease tetejere lekvart. Helyezzuk egy jol futott kemence, sutjuk 20-25 percig.  . Vagva vekony szeletekre 2 gyumolcs birs, eltavolitasa utan a magokat. Beat 4 tojas, ket csesze cukor, amig feher hab. Hozzateszik ket csesze liszt, vanilia izles szerint, egy evokanal novenyi olaj, keverjuk jol. 1 kaveskanal szodabikarbona 1 evokanal oltsa az ecetet. Add birs paszta es reszelt dio, keverjuk jol.

Teszta ki ra egy elomelegitett, olajozott serpenyoben, es megszorjuk a zsemlemorzsa es sussuk a sutoben. Readiness meghatarozasa: pite Pierce kessel, ha a teszta nem ragad ra, a torta elkeszult.  . Sertes szuzpecsenye jol mossak es szaritjak. Egy eles kessel vekony korul az oldalan a hust, hogy egy kis dip-es fokhagyma paszta ott es birsalma, vagjuk apro darabokra. Toltott hust jol soval, kabat, fekete es piros csipos paprika, szitalas olivaolajjal.

Ovatosan foliaba csomagolva, es hagyjuk a hutoben egy napig. Sussuk a sutoben kozepes langon 1,5-2 ora. Cook a hust kihulni, es vagjuk vekony szeletekre.  . Az 1 kg birsalma hogy 1 kg cukor es 2 pohar vizet. Sarga erett birsalma, es oblitsuk le tiszta. Ezutan vagy vagott vekony szeletekre, vagy rostelyon. Belul 10-15 perc, szakacs birs vizben cukor nelkul.

Drain es ugyanabban a vizben fozzuk a cukorszirupot. Helyezze a birs szelet, es forraljuk 5-7 percig. Tegyuk felre a 10 ora.

Ezt kovetoen, fozzuk puhara at alacsony langon 40-50 perc. Kiderult, nagyon finom izu jam szep rozsaszin atlatszo szelet birs.  A masik szakacs birs mustar, lekvar, dzsem, lekvar, cukrozott gyumolcs, parolt gyumolcs, sajt, palacsinta es meg, hogy egy alma-birs es birs bor vodka.

Sok sikert! Hagyja, hogy a birs noveli az egeszsegugyi es a jo hangulat az egesz csaladnak!

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange

  

gyumolcs birs, birsalma

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..