Narancs es gyumolcs

  

A terapias hatas az eves birs

Szulofold birs kell tekinteni, azsiai, hanem a hazai kerteszek apoljak a noveny foldjet. A tipus a gyumolcs, mint egy korte, de savanykas, fanyar izet, igy friss, alig hasznalt. Fanyar izu gyumolcs ez az oka a sok tartalmanak tanninok. Ive meg hasznos tulajdonsagokkal, mert all a tomeg a vitaminok, asvanyi anyagok es vegyuletek, amelyek szuksegesek az elet a szervezet.

A gyumolcsok tartalmaznak nagy mennyisegu fruktoz es a glukoz, illetve kis mennyisegu szacharoz, koztuk rengeteg szerves savakat, pektint, C-vitamin, B1-, B2-, karotin. A celluloz-es magvak tartalmaznak asvanyi sok, vas, magnezium, foszfor, kalcium, bor, mangan, rez, nikkel, titan es mas gyumolcsok magja gazdag zsir es olaj zselesito tulajdonsagait, igy a gyartas dzsemek, zselek, lekvarok feltetlenul hasznalja a magokat a gyumolcs.

A lista a vitaminok es asvanyi anyagok a gyumolcs husa nem meglepo, hogy hasznaljak a nepi gyogyaszatban, es ajanlott etelek, mint az egeszseges emberek, es miutan szamos betegseg, amelyben a jotekony tulajdonsagait a birs hatnak az emberi szervezetben hasznos. A terapias hatasa az etkezesi gyumolcstermo novenyek nagyban fugg a kombinacioja pektin es a tannin. A kombinacio Ezen anyagok mukodik verzescsillapito, es erositi a gyulladascsokkento szer.

Gyumolcs, mint egy kesz leves, hozzaadott cukor nelkul hasznaljak orvosolni emesztesi.  Hasznos tulajdonsagai birs hogy a betegek a betegseg, mint a verszegenyseg, mert a gyumolcspep tartalmaz nagy mennyisegu vasat, es ezt a betegseget kapjon vas koles fenntartani a szervezetben. Segit noveny-es szivbetegsegben egy magas nyomason.

Kalium tartalmazza a gyumolcs van vizhajto, igy a gyumolcsok hasznaljak a nepi gyogyaszatban, mint vizelethajto.  Majbetegseg, es a legzoszervi megbetegedesek a pepesitett gyumolcsot es gyogyteak a magok, mint hanyascsillapito es gyulladascsokkento szer. Dorzsolje a gyumolcs egy reszelo, vagy egy srac pepet egy cheesecloth, magvak zasushivayut, majd elkesziti a huslevest. A gyumolcsok tartalmaznak gyakorlatilag nincs felesleges hulladek, mint a heja, a celluloz-es magokat mind a fenti osszetevoket.

Azok szamara, akik szenvednek, mert az oszulo haj, a levelek birs lehet kesziteni a levest, amely a szinezoanyagok es kepes fesse at a nem kivant szurke haja hosszu ideig.

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange olaj
  2. kajszibarack, sargabarack fajtak
  3. Lemon
  4. A legjobb citrom

  

birs

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..