Narancs es gyumolcs

  

Birs csodalatos fa

Ive Ha keszen all a telepitesi fiatal fak es cserjek, nem         felejtsd el a birs. Sajnos, nem minden kertben megtalalhato most         ez a csodalatos fa (vagy bokor). Kis birs es az ipari ultetvenyek         meg a deli regiokban az orszag - kevesebb mint 0,3%-a teljes terulet a kertben. De         Ez a szereny multivitamin kulturat kell termesztett egyes         kert.

Regota muvelt ember altal birs a kerti novenyek.  Mindenki tudja, a mitosz az "alma a szethuzas". Azonban nem mindenki tudja, hogy van         valtozata a legenda a jogvita kozul harom istenno - Juno, Minerva es Venus         - Nem azert, mert az Apple, hanem mert a gyumolcs a birs, ami nagy sikert aratott         azokban a napokban. Az okori romaiak es gorogok nem csak a birsalma         a jo minosegu elelmiszer, hanem kivalo terapias         uzem.

Gorogok, mint a lakoi osi Sogdiana (Tadzsikisztan), volt ismert fajtak         birs, lagy, edes hust lehet enni friss.         ... Es Parizsban bemutatta a gyonyoru istennok illatos arany gyumolcsok, birs         vagy alma? Amig meg.  A-vitamin tartalma gyumolcs birs meghaladja alma es korte. Ok - a forras         biologiailag aktiv anyagok szuksegesek a normalis elet         ember.

Ive csodalatos fa

Szoval, pektin, amely annyira gazdag, hogy gyumolcsot kepesek         kotodnek radioaktiv elemek es tavolitsa el oket a szervezetbol. Viz-kivonat         A levelek a birs csokkenti a vernyomast, kepes megallitani         bronchialis asztma.  Gyumolcsok es levelek tartalmaznak tanninok, melyek baktericid         tulajdonsagait, es E-vitamin erositi a veredenyek falait.

Igy a birs is figyelemre melto I kerteszek, hogy         vezeto poziciojat a gyorsan fejlodo fele "terapias kerteszkedes."  Ez az egyik legjobb gyumolcsok a konzervipar szamara. Fott         birs befott, lekvar, gyumolcsle, kandirozott gyumolcsok, zselek, szirupok es egyeb termekek         finom, szep es illatos.

A gyumolcs kivalo technologiai         tulajdonsagokat, regota, amely lehetove teszi, hogy tovabbra is feldolgozas szezonban.  Jelenleg a Krimben (Nikita Botanikus Kert, pomologicheskaya         allomas VIR) gyujtemenye az uj fajtak a birs, kapott tenyesztok         az elmult evekben. Nyert sverhskoroplodnye fajtak kerulnek szem         A masodik evben az ultetes utan a kertben.

Ezek koze tartozik a desszert, Arany         Moldovan, World, Muse, lakkok, Krimben korabban Nakhodka, Video Games, terv,         Sehani, a Torat, a tojas-krimi, Nagy, Samarkandskaya.-Of Ive csodalatos faharom korai megjelenese gyumolcs (Selena, Amber, Canning keso) vannak         Stu-torpe fak. Rendszeres magas hozam kulonbozo illatos,         Boseges, World, krimi korai, kesoi Canning, siker.

A terulet korlatos birs atlaghomerseklet 8-9, es az abszolut         minimum homerseklet minusz 15. Hazankban is - Kozep-Azsia, Kaukazus         Krim-felszigeten. Ugy tartjak, hogy a hatarok a novekedes es a birsalma Peach ugyanaz.

Gyakorlat         is azt mutatja, hogy telallo fajtakat a birs turi a teli, a Balti-         A Astrakhan, Volgograd, es meg Tambov (Michurinsk) teruletek         ahol a barack lefagy.  Jol ellenall a fagy gyumolcs rugyek es viragok a tavaszi fagyok         kulonbozo fajta desszert, boseges krimi, World, Elsoszulott, Renetnaya,         Stepnyachka, Kis szepseg, siker.  Az egyik fontos biologiai tulajdonsagait a gyumolcs termes samoplodnost.

Ez a magas foku minoseg konzerv is keso, Krim         Illatos, Selena, World, Video Games, Lemon-Sarga, Elsoszulott, Renetnaya.  Az ertek a fajtak a birs es hatarozott szembeni ellenallo kepesseget a betegseg,         A bor foltos. Ebben a betegsegben csokken a kereskedelmi         megjelenese es kemiai-technologiai tulajdonsagai, azok nem alkalmasak a         fogyasztas.

Az intezkedest, hogy megakadalyozzak pecsetelo ajanlott         mikrotapanyagok lombozat alkalmazasa fak. Hasznalt 0,2% ny         borsav es cink-szulfat oldat azonos koncentracioja.         De a legradikalisabb modszer - a kivalasztott fajtak ellenallo ezt a betegseget.         Ezek a minosegek. Kozuluk introdutsiro, furdoszoba, es a helyi. Ez az Angers-skaya,         Muscat, boseges Krimben, olajozo korai.

Azerbajdzsan # 7, es         Uj - Desszert, World, Elsoszulott, Selena, Stepnyachka, siker, korai Krim,         Canning vegen.  40 evvel ezelott Krimben indult a bevezetoben, sortoizucheniyu         es kivalasztasa a birs. A nemesitesi munka soran hasznalt modszer vetomagvak         nyilt beporzas utan kivalasztasa es hibridizacio fajtakeresztezessel         - Crossing helyi fajtak jobb bevezetesre.

Evekkel kesobb         es az evek es tobb ezer hibrid palantakat kivalasztotta a legjobb forma, de         Ezutan - 13 fajta kivalasztasa KD Dorgobuzhinoy vettek allami         kulonbozo vizsgalatokban. Jelenleg zonas valasztek teljesen naprakesz.

Ez magaban foglalja a fajtak jobb telallosag gyumolcs rugyek es a vegetativ         novenyi reszek, virag es bimbo, amelyek ellenallnak a tavaszi fagy,         lekerekitett gyumolcs feldolgozasara alkalmas eltavolitasa nelkul a boron,         nem utkozik a bor alatti helyen, hosszu ideig tarto tarolasara.         Ezek a fajtak jo, kulonosen a hazi kertekben.  E. Duganova, A. Hrolikova jeloltek mezogazdasagi Tudomany

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Orange
  2. Gyumolcs-es vitamin csapas tulsulyos

  

gyumolcs birs, barack, birs es citrommal

© Copyright narancs.ertk.info
Erdekessegek a narancs, citrom, oszibarack, sargabarack es mas gyumolcsok..